|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Junior Member
|
![]()
izuzetno me iritira ovaj program, al videcemo jos ko je tvrdoglaviji!
E sad, jel treba da svetli ona lampica ili sta je vec kraj one oznake za DFD? Nesto mi je to sumnjivo... Instalirao sam najnoviju verziju DFD-a al mi se u samom kompaktu pojavljuje druga verzija I druga stvar, zna li neko gde moze da se nadje update ovog programa? |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Senior Member
|
![]()
Upravo sam pro?itao da su lumeni sprokljuvali da PROCESORi(dakle bilo koji)vi?e nemaju VA?NOST ?to vi?e herca(za br?i rad) tako da se i ne?e vi?e potpisivati sa 2,5 Ghz(ili 3,4 itd..)ve? nekim brojevima koji nemaju veze sa taktom.
Naime RAM i njegovo gomilanje imaju glavnu funkciju za brzi i stabilan rad a ne veliki procesori(GHz)Pretpostavljam da misle na novije generacije dakle iznad 1GHz. Dali je jo? netko to mo?da pro?itao..mo?da sam ja u bedu :roll: ![]() ![]()
![]() |
#23 |
Super Moderator
|
![]()
zavisi od svrh, procesor je za koriscenje effecata kao i nekih vst-ova koji opterecuju bas procesor, dok je memorija za semplove i semplere.
Ja sam takodje za jaku ram masinu
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
EAST WEST ORCHESTRA STRINGS problem | ANITA | Audio Software | 38 | 12-10-2004 10:08 PM |