|
Audio Produkcija - Osnove ?elite da naučite osnove audio produkcije, postavite neko pitanje vezano za osnove, početnik ste, i ne razumete neke od pojmova ovo je pravo mesto za Vas. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav,
Imam snimljen svoj diplomski koncert (klavir&glas) i pri tome audio i video zapisi dolaze sa razlicitih izvora (apsolutno nista profi, ali ceo setup prostojan: od mikrofona do audio interfacea, ukljucujuci video kameru). Problem mi je nastao kad sam probao da nalepim audio zvuk na video zapis. Nesinhronizovani su, i vec posle ~10-15sec se primeti ta nesinhronizovanost. Treba mi preporuka, kako i u efikasno da resim ovaj problem (pretpostavljam da "razvucem" video, da bih odrzao zvuk na nivou na kom je sada, ali ovo su laicke pretpostavke). Hvala... |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Audion na Zagrebačkom Audio Video Show-u | diviner | Obavestenja | 5 | 01-11-2009 06:11 PM |
Dva stereo izvora u jedne slusalice - najjednostavniji nacin? | oaprograms | Computer Hardware | 6 | 08-06-2009 12:35 PM |
Popis Svih Analognih Izvora Zvuka | roginator | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 20 | 27-09-2008 02:21 PM |
Video/audio multitraking sinhronizacija | Igor | Audio Software | 37 | 17-02-2008 04:10 PM |