|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
MAO
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Pro Member
|
![]()
Vest za one koji sviraju aranzere... danas mi rekose drugari koji su se vratili iz Franfurta...
Roland uskoro prestaje sa proizvodnjom aranzera...kazu nema svrhe vise... sve je vec napravljeno... nije losa vest... mozda vise obrate paznju na sinteve pa padne recimo neka nova sinteza... ![]()
![]() |
#23 |
Pro Member
|
![]()
wooow ! konacno su se dozvali pameti !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Pro Member
|
![]()
Bas me Srce obradovao! i ja se nadam da ce uskoro "izbaciti" neki novi experimentalni sint, posto sam se pomalo i razocarao u SH-201, a malo i u Blofeld, tako da se iskreno nadam nekom novom OZBILJNOM sintu, ili ozbiljnoj kombinaciji ROMplera i sinta, a zaista aranzera mi je pun q....(a i "splavarskih" bendova sa po 2 clana) Po meni, mozda malo retro posmatrano, u kaficima ili treba da se svira neka Clavinova ili jos bolje dobar "drveni" klavir, ili da gazda malo odresi, i angazuje "pravi" bend, sa bubnjarom, basistom, ako mora (clean) gitaristom, i tako po redu.Ponavljam, moje misljenje, kol'ko ljudi - tol'ko cudi
![]() |
#27 |
Moderator
|
![]()
Mogo bi se kladiti da sam stajo porajd tebe kada si sliko audientana.
Pozz Denis |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
nove lampe za JMP-1 | Reinhardt | Gitarska Produkcija | 9 | 30-11-2008 09:25 PM |
Jarre, sprave u 1992. | fischek | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 10 | 22-05-2008 04:28 PM |
Nove kutije | Rhino | Monitoring | 39 | 13-11-2007 06:24 PM |