|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
VIP Member
|
![]()
osebujno = samosvojno, autentično, ono ?to je karakteristično samo za "tog i tog".
![]() |
#22 | |
moderator
|
![]()
Ovo je upravo ono sto i ja pomislih...ne mislim da sam 'promasila sustinu'. Pre bih rekla da su to promasili autori sa vidi-sta-ja-umem pesmama.
Ne mogu da se odlucim dal mi je to gore,ili danasnja pop komercijala. ![]() U svakom slucaju,trajnost takvih pesama govori dovoljno (ne konkretno ova pesma,jer ne mislim da je zasluzila toliko negativne kritike). Ali da,mislim da zapravo pojavljivanje ovakvih pesama od afirmisanih izvodjaca definitivno jeste diktiranje trenda. Recimo,da je neko neafirmisan izvodjac ove pesme, vecina vas bi rekla da pesma 'nece proci' (u najmanju ruku to,ako ne cak i da je neubedljiva i slaba), dabear koji nas je nazvao smesnima bi u tome bio prvi (realno,priznaj ![]() Evo npr svi Alicia Keys fanovi koje poznajem,ukljucujuci i mene,su pre nego sto su saznali da je pesma soundtrack,maltene jedva primecivali ovu pesmu,i doziveli je kao neinventivnu i dosadnu... Quote:
![]() |
![]() |
#23 |
Senior Member
|
![]()
Evo sad sam prvi put cuo ovaj track i nista mi nije zasmetalo...Znam sta je moglo da vam zasmeta,ali meni se svidja,sto je bas ovako...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
banned
|
![]()
odlicna pesma!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Moderator
|
![]()
mene smara shto je njegov vokal mega roomy a njen suv ko suza
nervira me to nejedinstvo. sve ostalo mi je kul
![]() |
#26 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
e, bas si OSEBUJNO odgovorio ! ![]() Pazi...ima raznih muzika! I Snow Patrol (gotivim ih) i White Stripes (isto) i Alisha Keys (licno - dosadna mi je)...i svako gradi svoj zvuk. To sto se vremena i shvatanja menjaju - nemoze da se izbegne. Da znas samo (dok sam bio malo aktivniji u muzickoj produkciji pre par godina) koliko su puta dolazili ljudi iz disko-kuca i trazili nesto novo, novi zvuk - novi pristup - nove ideje - nove kombinacije starih ideja - itd....nebrojeno puta!! Svi se trude da se po necemu razlikuju! A mesta ima za sve. Nije tacno da kazes da nema nista melodicno - ima i te kako!! Kreni od zadnjeg Coldplay albuma - sve peva od melodija...pa do Girls Aloud (The Promise - http://uk.youtube.com/watch?v=S76h0ZpTXbg monster hit! aranzman, produkcija, instrumetacija - vrhunski uradjeno!! klasa).. sve je dobro - samo da se radi nesto!! Mesta ima za sve (koji isplivaju na povrsinu!!!)
![]() |
![]() |
#27 |
Pro Member
|
![]()
Od kada je falsh = sirovo??? ...
Meni se pesma u globalu ne dopada ali mi se jako svidja aranzman i kombinacija te karakteristicne gitare, njegovog "pevanja" i nekog klasicnog JB utiska. Ali definitivno nije bolje od prethodne JB numere. (meni) Za sad mi no1. lose JB teme drzi Madona. (numera koju je izvela Tina Turner mi je zakon) |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Senior Member
|
![]()
Pesma je odlicna, zanimljiva... a i Alicia peva onako bas kako to treba... prljavo i na trenutke netacno.....to se zove savrseno sa greskom........
Extra song....... produkcijski i aranzmanski sve radi..... bubanj extra..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() Inace, nisam imao nameru da nesto preterano bedacim, samo me ponekad iznerviraju povrsno-brzinske-instant varijante koje se proglasavaju "genijalnim", a u stvari su samo dobra konfekcija za jedno leto.
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Shta sa tercom ili kvintom????? | LAMPASH | Gitarska Produkcija | 6 | 08-09-2006 11:53 AM |