Go Back   Rumski Forum > Audio produkcija > Audio Produkcija - Tehnike

Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 13-10-2008, 09:40 AM   #21
Danny Lou
Pro Member

Danny Lou's Avatar

Default Re: Imam jedan problem

malena ti si manijak!

ali ti hirurski mozes da rijesis to a on ne!

https://goo.gl/images/Elp8Ee
Danny Lou is offline   Reply With Quote
Old 13-10-2008, 11:01 AM   #22
allegrosteva
Member

allegrosteva's Avatar

Ima jedna epizoda soutparka gde Kartman vidi nesto toliko smesno da mu izgori osigurac za smeh.Mislim da se meni to upravo desilo i vise nista mi nece biti smesno do kraja zivota. Prvo ovaj Monti Pajton lik, a onda me Iva dokrajcila.
Estbam ako si stvaran, ako postojis u nasoj dimenziji smatraj da si upravo dobio svog najveceg obozavaoca, napravicu i kult ako treba i na hodocasce cu ici i zrtvu cu prineti.
Iva imas od mene u svako doba piva kolko si teska
Old 13-10-2008, 11:58 AM   #23
SumAnuT
Pro Member

SumAnuT's Avatar

Od mene imas piva koliko si i prsata, tako da ces izgleda ti morati da castis
SumAnuT is offline   Reply With Quote
Old 13-10-2008, 12:53 PM   #24
Rhino
Pro Member

Rhino's Avatar

Kakav thread
Old 13-10-2008, 01:17 PM   #25
Dexxy
Pro Member

Dexxy's Avatar

Zivnuo forum jbt

Dexxy is offline   Reply With Quote
Old 13-10-2008, 02:01 PM   #26
Tolerancija
Member

Tolerancija's Avatar

Quote:
Originally Posted by allegrosteva View Post
Prvo ovaj Monti Pajton lik, a onda me Iva dokrajcila.
Da, ima neke sličnosti sa pajtonovcima. No oni su se samo doboro zezali, a Estbam je izgleda ipak ozbiljan!
I?čitao sam postove koje je do sad ostavio. Vi niste?
Old 13-10-2008, 02:41 PM   #27
alfom
Pro Member

alfom's Avatar

Quote:
Originally Posted by Eeva_r&b View Post
Nemojte se ljutiti,nije nikakva gordost,ali ja sam poslednjih deset godina posmatrala .........
:-S
OT : ni?ta se ti ne sekiraj!
Kod moje dame je već godinama pupak između, pa hmmmmm ...
alfom is offline   Reply With Quote
Old 13-10-2008, 03:20 PM   #28
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

jel ti bre nas zajebavaš?
Arthur is offline   Reply With Quote
Old 13-10-2008, 03:26 PM   #29
Estbam
Junior Member

Estbam's Avatar

Da se baram malo zatalasa na forumu. Drago mi je što me zzzavitlavate, strašno ste dobri. Ali, u suštini je samo stvar u jednom neumornom razvlačenju kablova od jednog do drugog uređaja, i potom vraćanju svega toga na dva izlaza za stereo. Jeste vama smešno, ali tako je: to je običan inženjering i računica, obično programiranje. A sad, kako to može zvučati, ostavljam da se desi taj dan kada ću da postavim svima da čuju.
Pa ljudi, nisam „namerno“ uradio ni jednu celu pesmu. Tako i ne radi početnik, već izučava kako da dođe do najboljeg načina da pravi to što pravi, do najbolje produkcije. To je moja zaluđenost, i šta sad? Jeste smešno, super je.
Mučim se što nemam ljubitelje iste muzike kao saradnike, što nemam komplet studio. I to iskreno kažem. Zar da se stidim? Pa sloboda je govora, valjda. I ludacima se ne može zabraniti da lupaju dok ne rade protiv drugih. Šta sam ja kome zasmetao što se ispovedam, nemam pojma. A to što se smejete, još bolje, i treba da bude smešno; takva beda u kojoj se nalazim i treba da bude za smeh, jer to nema nigde na svetu.
Rekao sam za šesnaest taktova, kao za one u kojima je sve vrhunski što sam uradio, a gomilu drugih stvari nema potrebe da pokazujem osim za neke pojedinosti; dakle, tih šesnaest taktova sadrže produkciju, potpuno, i u njima se nalazi puna harmonija mnogih zvukova i melodija sve sa ritmom. Zato kažem da tih šesnaest taktova mogu razvući i mnogo duže, da stavim uvod, postepene ulaze; zvuk po zvuk, i to je to. Skromno, ali potpuno urađeno.
I kako kažem, tu sam stao. Jer potpunu (baš potpunu) završnicu produkcije ne mogu da završim bez potrebnih monitora i studijskog prostora. Ali tome se nadam. Eto, nadam se. Smem li? Jeli smešno?
Videćemo, pa šta bude.
Estbam is offline   Reply With Quote
Old 13-10-2008, 03:44 PM   #30
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

Quote:
Originally Posted by Eeva_r&b View Post
Nemojte se ljutiti,nije nikakva gordost,ali ja sam poslednjih deset godina posmatrala jedno te isto vrhunsko svestsko poprsje drugih zena veoma dugo i pazljivo ,pod svakim uglom i svetlom, izucavala njihov oblik i velicinu,dozivljavala sam razna iskusenja i slabosti,ali nisam zelela da odustanem dok ne proniknem u njihovu 'srz'.To sam cinila prosto jer i ja zelim da imam pozamasno poprsje,ni zbog cega drugog,jer imam lepe brushaltere koje zelim da upotrebim.
Imam gomilu eksperimentalnih shematskih prikaza savrsene dojke,ali moje istrazivanje je nazalost stalo kada sam konstruisala nikad do sad vidjenu bradavicu raskosne kosmicke moci i velicine 16 mm,koja je na svetskom nivou, i iako sam zapravo jos uvek daskara,dovoljno je da gledate u tih 16 milimetara iznova i iznova i uvidecete da sam lepsa od Pamele Anderson.Medjutim, ne mogu vam jos uvek prikazati ni tih 16mm svog svetskog osvajackog genijalnog poprsja,morate strpljivo onanisati dok vam ja sve ovo pricam i objasnjavam.Dakle, eto nije da se gordim, mada bezveze može zvučati.Ali trazim vasu pomoc,jer meni je potreban seks.Hvala unapred.

:-S
Hahahahaha!!! Nije da sam u fazonu da se zenim (mlad, stroga majka, Sale Heatman mi sinoc izjavio ljubav preko PM...), ali sam posle ovoga u opasnoj dilemi. Sale... Jbg... Izvini... Nasa ljubav ne moze posle ovoga posta biti nista vise od "pla(nk)tonske"...

http://www.sunflower-fest.com/

Oggy is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules