|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Senior Member
|
![]()
Ja sam svirao gitareeeeee... Nja nja njanjanja...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Pro Member
|
![]()
Ihaj ! Kako bi ovo otpjevao Halid Muslimović
![]() Ma zna? Vuče da se ?alim ![]() Bravisimo - jo? jednom ![]() p.s. na svakom snimku će neko naći neku zamjerku : 100000000000000 ljudi 100000000000000 ćudi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Moderator
|
![]()
ohoho.. pa ja ovo nisam chuo..
bacam koment chim skinem poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Moderator
|
![]()
evo ovako..
prvo: malo si preterao sa melodyneom na pochetku.. ili shta si vec radio chudno mu se preklapa glas na prelazu u note, neprirodno.. mada, ume tako da zazvuchi vokal ponekad.. aranzmanski mi se svidja.. mozda bih dobosh malo istakao kada krene "jacha" deonica.. kad nije rimshot nego full on.. idi jbt.. ne mogu da sklopim rechenicu.. mrtav sam.. tekst mi se nimalo ne svidja.. mislim da ovako neshto moze mnogo bolje da se uradi.. da kazem, prosek je.. a to shto je prosek jadan, to je problem ljudi koji pishu tekstove.. i samih izvodjacha koji ih kupuju, jebi ga.. (a ako je sam napisao tekst, mora pod hitno da uradi neshto originalnije i dublje) IMHO naravno.. elem, tvoj deo posla je super odradjen.. a gitaru ni ne chujem.. hihihi.. ![]() jel ste sa ovim bili na pan festu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() u pravu si i za dobos, ali on je jednostavno takav, mekan... ne dobijas nista samo dizanjem reglera... mozda je bilo resenje da se izdvoje ti prelazi i uradi poseban filter (recimo boost negde izmedju 1-4khz) al' kad imas 80 kanala pred sobom i softversko sabiranje onda ti je samo bitno da nije jeftino i da moze da se slusa... mogle su gitare jos gore da idu... al jbg sad... ![]() pozdrav! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Member
|
![]()
Pesma je stvarno super, apsolutno sve je super ali ovo ispadanje iz ritma bas gitare stvarno smeta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
kad ste se prvi put ozbiljno napalili na sound design? | InsaneEyes | Pricaonica | 9 | 06-09-2009 05:43 PM |