|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
MAO
|
![]()
u 6ici ima i 2ch studer master trakas. Ne secam se dal ima i u 5ici takav.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Pro Member
|
![]()
moguce je da sam ja pobrljavio
ali kad smo mi snimali predproslo leto taj je radio do jaja ili bar dobro i izgledao je kao ves masina mislim toliki sa sve postolja..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Pro Member
|
![]()
Petica: 24 kanala MCI JH 24, master MCI JH110
mixer MCI serija 500, Sestica: 24 kanala isto, ali ima i RADAR II 24 ch, kao i studer A80 master analogni, i mozda jos uvek SONY profi DAT ako ga nisu izbacili, ne secam se...
![]() |
#24 |
Pro Member
|
![]()
sto se tice 5-ice sta ostade od onolikog studija....
samo jedna petina ostala ostalo prodali takvudu snimao sam jos u kosutnjaku ne znam koji je studio tamo su prosle godine radili u nuendu...a snimatelj je bio bajagin basista cvele ili kako se vec zove.... snimao sam i u onom ogromnom pod zemljom u radio beogradu dal 14 ...nemogu se setiti tamo sam video neke monitore visoke metar i po cini mi se i 5-ici je bilo tako nesto....ali u gluvoj sobi... i bio je neki neuman mikrofon dug skoro po metra (malo manje).... |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Moderator
|
![]() Quote:
" If Pacman affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music." - Kristian Wilson [Nintendo Executive 1989] Earresistible Mastering Website Earresistible Mastering MySpace |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Nema veze, i vi ste je chuli negde kao i mi sada ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
VIP Member
|
![]()
al ste se uzburkali !!
Trake ima, ali je skupa (US300 dolara komad, staje 20-tak min muzike), teska je kao tuch! znaci - skup transport, pa jos i carina (ako imate pravo da uvezete) itd...itd.. zasto se zamlacujete glupostima ????? a da ne pricam o konstantnoj potrebi stelovanja glava na magnetofonu, itd itd bez veze...! |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Pro Member
|
![]()
Izgleda da ljudi vole da se cimaju
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Moderator
|
![]()
Ima posla oko kalibriranja, či?čenja, premotavanja trake, servisa, ?uma, crosstalka, wow and fluttera.........ali kako zvuči bubanj snimljen na nekih 16 kanala dobrog magnetofona ala Studer ne mo?e se opisat riječima
![]() ![]() ![]()
" If Pacman affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music." - Kristian Wilson [Nintendo Executive 1989] Earresistible Mastering Website Earresistible Mastering MySpace |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
To ako nadjes DOBROG bubnjara sa DOBRIM bubnjevima / kozama i cinelama, i ako je ostatak benda dobar / vredan smaranje...a da ne pricam da su dobre pesme i ako je izdavac spreman da plati sve to.. a tek kad se pretvori na 128kb mp3, zvuk ce biti do jaja ! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koji je minimum opreme za jedan balkanski studio koji pretenduje da bude komercijalan | quake | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 24 | 29-10-2009 03:02 AM |
Koji mic? | eternoRBC | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 6 | 16-12-2008 12:23 PM |
Koji je ovo pad ? | Max | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 34 | 12-08-2006 07:25 PM |
Magnetofon | alfom | Audio Produkcija - Tehnike | 36 | 11-10-2005 10:26 AM |
Koji stereo mic pre-amp do 300 ? i koji par mikrofona? | arto | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 15 | 04-03-2005 07:30 PM |