|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Mason
|
![]()
To ne znam, ali onom iz Green Day ne smeta, ne smeta ni James Hetfield-u, U-2 i mnogima drugima, a na ovim prostorima Vlatku Stefanovskom, Nikoli Vranjkoviću i jo? nekim ljudima za koje bih rekao da im gitara i nije ba? strana
![]()
![]() |
#22 |
Pro Member
|
![]()
@awacs: Kapiramo se
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Ali nije nu?no - va?no je da mo?e da se svira. Garantovano zvuči malo drugačije, kao ?to i "pravi" POD zvuči "malo drugačije" od sprava koje su poslu?ile kao uzorci za emulaciju. Nema vajde od poređenja. Poređenje je čista sekiracija. Dok smo bili mali poredili smo neke druge stvari, a sada otkako omatorismo poredimo algoritme i DSP-e. Ne valja to ![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#24 |
Mason
|
![]()
Ne bih da unosim zabune, jer nisam 100% siguran, ali imam informacije da V.Aralica vrlo rado koristi Line 6 TonePort. Ako je njemu dobar, meni je jo? bolji...
![]() |
#25 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrav P.S. Od skora koristim UX2 vezan na AMD Athlon 64 Dual 4200+ (2,21GHz) i iskori?ćenje procesora se vrti oko 11%. Nemam pojma da li je taj podatak nekome bitan, ali za?to bih ga pak krio...
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 31-01-2009 at 10:12 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Mason
|
![]()
Sorry na off topic.
Avacs? Koju ti gitaru ima??
![]() |
#27 |
VIP Member
|
![]()
Framus Les Paul, kupio sam ga '82 sa već ubudženim Dimarzio Dual Sound (neck) i Gibson Dirty Fingers (Bridge) magnetima, a onda sam mu turio Schaller čivije i ugradio preklopnike za serial/parallel režim po svakom magnetu.
Ali nekako mi se "javlja" da ciljaš na Košavu - tamo su gitare mahom svirali Nikša Bratoš i Jane Parđovski (svirao u grupi Jakarta, sada je sudija u II opštinskom sudu u Bgd ![]() ![]() ![]() Bez obzira na sve to, evo Framusa. svirao sam razne instrumente u studiju, ali ovo je jedini instrument koji je ikada bio moj (tj. posle Jolane "Iris" nikada nisam kupio nijedan drugi ![]() ![]() Framus.jpg
![]() |
#28 |
Mason
|
![]()
Heh. Nekada sam imao Framus bass. Ona starinska varijanta... Danas se ujedam za dupe ?to sam ga prodao, jer je suludo izgledao! Do du?e, to je vi?e bass za statiranje u tv spotu, nego za svirku, jer je vrlo atipičan i ima dosta uzak vrat, a i zvuk mu je na njegovu foru (polu akustična bass gitara).
Do ovog trenutka nisam znao da je Framus pravio i sasvim normalne gitare ![]()
![]() |
#29 |
Pro Member
|
![]()
Da li neko moze da mi objasni svrhu instaliranja POD Farm-a ako vec posedujem gearbox,dakle POD FARM,a ne POD FARM PLATINUM?Koliko vidim,pod farm poseduje iste modele i efekte kao i gearbox,cemu onda sve to,jes' da je besplatno,ali cemu?
P.S. Ovih dana(meseci) nisam bio u toku sta se desava u Line6 kuhinji.
-"A sta pisalo na vrata?" -"Odavde niko ne izlazi nejeban!" ![]() Last edited by LAMPASH; 02-02-2009 at 12:00 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Pro Member
|
![]()
Bilo ko?Nije mi jeasno zasto sada svi cutite?
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Rocktron ili LINE6? | sille | Gitarska Produkcija | 37 | 19-02-2007 05:32 PM |