|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Pozdrav. |
|
![]() |
![]() |
#22 |
Pro Member
|
![]()
Ne kapiram zasto toliko insistiras na sirenju price!? Koga boli djoka za sliku o Karleusi, tj. nacin na koji se predstavljala medijima i sprdnju, tj. sranje koje je napravio montazer!? tebe ocigledno... Al' dobro...
|
![]() |
![]() |
#23 | |
Member
|
![]() Quote:
Ja sam samo dao svoje misljenje na sta imam pravo,a ono se tebi ocigledno ne svidja,pa pokusavas da plasiras da ja kao sirim temu sa jednim jedinim komentarom(na cemu sam i imao nameru da ostanem) a ti vec imas tri ili cetiri reply na ovaj post??? Ja nikome ne zameram sto snima i radi ono sto mu donosi novac,ali to ne znaci da o tome ne sme da se kaze svoje misljenje.A veruj mi,JAKO sam se blago izrazio u odnosu na ono sta mislim o "delu" (za lik me blago zabole) doticne persone i njoj slicnima. Peace. |
|
![]() |
![]() |
#24 |
Senior Member
|
![]()
Ma svi ste se vi garant zesce napalili na Karleusu, nemo sad da se stidite i pravdate...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
MAO
|
![]()
ja se ne stidim
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Pro Member
|
![]()
Znaci da polako predjemo na video produkciju?
![]()
#28 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Nista ne fali Jeleni, nego fali onome ko je ovo pustio u promet! Amateri ne kapiraju sta se tu dogadja, vec naivno registruju samo da pevac nema pojma! Isti slucaj je kao kad amater slusa nekog ko peva samu tercu i to dozivljava kao njegovo neznanje! Ona je ovde pevala neke delove na vec njen otpevani vokal i to ce se kasnije lepo uklopiti gde bude trebalo. Ocigledno je ostala bez glasa u visljim lagama, ali to je posledica stalnog pevanja na tezgama. Zgodna je to riba i veliki je profesionalac. Ja je postujem.
|
![]() |
![]() |
#30 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Sta rece??? ![]() ![]() ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Dobro vece svima | stefanradjen | Promocija radova | 24 | 19-07-2009 10:12 AM |
Bilo bi dobro... | Maiv | Predlozi i sugestije | 1 | 13-12-2008 05:34 PM |
Dobro do?li!! | ANITA | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 19 | 13-08-2008 01:15 PM |
Jevtino i dobro ;o) TDM i RTAS | Manley | DSP forum | 11 | 22-01-2008 08:35 AM |
Besplatno a dobro! | Shot | Audio Produkcija - Tehnike | 0 | 14-12-2003 03:50 AM |