|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Besomucno sam gledao kao klinac koncerte u Hjustonu, Londonu, Lionu i tada mi se polako dezintegrisala iluzija o tome da on bilo sta svira, posto je u delicima sekunde menjao ideju o tome sta hoce da svira (solo, pratnju, akorde, sekvencu, efekte, bubanj, sve odjednom) - prosto ne mogu da zamislim u kom bi se paklu nasao neki tehnicar u pokusavajuci da isprati koje zvukove u kojoj sekundi treba da posalje na klavijaturu koju trenutno svira, kao ni u kojoj bi se logistickoj nocnoj mori nasao ostatak muzicara na bini ![]() Svodi se na to da je Oxy i Eq vrhunac karijere (na pocetku) i da su koncerti u Kini najbolji (isto pocetak karijere), a da je sve posle toga postepeni pad u kvalitetu - ali i o tome smo vec pricali ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Čujem starce iz druge sobe kako se dive "o da... pa on je profesor glazbe... kako je to divna muzika". A ja za to vrijeme povračam. Jer to ?to je on tamo svirao taj Robert Miles stil sa JP-8000 sawom napravi svaki amater u 2 minute. Katastrofa!!! Fakat mi nije jasan taj lik. Umjesto da radi ono u čemu je najbolji, on zadnjih 20 godina poku?ava biti ne?to ?to nije. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Banned
|
![]()
POZDRAV ANALOGNI BRATE ! JA SAM U OZBILJNOJ VEZI SA MOJOM OPREMOM,OPET SE VRACAM NA ANALOGIJU I NAPOKON SAM PONOVO POCEO DA UZIVAM U MUZICI.DOSTA VISE SVE U KOMPU,NEMA TU UZIVANJA ( MAKAR ZA MENE )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Pro Member
|
![]()
Pozdrav Zemunu!
Sa?a jel pozna? Gruju (Grujića) ima studio u Zemunu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Member
|
![]()
Znam ja Marka Grujica, vlasnika Cameleon studija u Zemunu...
Inace i on je ovde clan (doduse ne tako aktivan), pod nick-om gruki btw, zivela analogija!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Pro Member
|
![]()
Ajde molim te kada ga vidi?, reci da ga pozdravlja Tomislav iz zagreba, drugar od Kopije. On će da zna o kome se radi.
![]() I mogo bi koji put doći na forum !!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
sad mi je jasno o kom coveku si me pitao ... znam coveka , drugar snima vokale kod njega ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
mod?rateur analogue
|
![]() ![]() "Just give me ANALOG, and no one gets hurt !!" |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Pro Member
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() Nisi mi pricao ovo za njegovog roadija ali sam i ja to pretpostavio-jos na China Concerts vidis kako vrti joysticke na EMS-ovima i vidi se da zaista svira Fairlight CMI i rekao bih da nije foliranje a kasnije totalna katastrofa.... A tek onaj prvi njegov koncert La Concorde je teski playback,samo drnda covek mixer..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
(Arheologija Analogije) BENGE - Twenty Systems | yoloko | Razno | 0 | 28-11-2008 06:56 PM |
pozdrav | bole | Dragan Ivanović | 5 | 06-03-2007 10:38 AM |
Predlog svim ?lanovima : | milosjeftic | Predlozi i sugestije | 4 | 28-05-2005 12:46 AM |