|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Ivan Lekic
|
![]()
Ognjene druze .. znam da nisi u prilici da uzivo pratis .. pesma ti je upravo pobedila na skalama .. pesma za koju si ti radio aranzman .. svaka cast druze .. drago mi je da si uspeo ,zasluzeno
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
VIP Member
|
![]()
Chestitke Ognjenu za "Skale"!!!
![]()
![]() |
#23 |
Mason
|
![]()
Aaaa... za ovo Oggy ima da pece onog Ivanovog soma
![]() ![]()
![]() |
#24 |
Moderator
|
![]()
cestitke
![]() ![]() pozdrav bogi
![]() |
#25 |
Member
|
![]()
Oggy, bravoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooo !!!
Pesma na Skalama je grooooooooooooooom !!! Leila je grom !!! Čestitam, samo napred !!! Bravo i za Vitjebsk !!!
![]() |
#26 |
Vibrator
|
![]() ![]() ![]() cestitke! |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Moderator
|
![]()
Joooj, hvala vam ljudi!!!
Evo, ja upravo stig'o iz Moskve, pa sam malo mrtav, ali nisam mogao da se ne javim. Trudili smo se svi zajedno ovih poslednjih nekoliko meseci i svasta je ovde uradjeno, nesto je moralo i da urodi plodom. Uvek sve moze bolje i uvek naknadno svi primetimo "sta je sve trebalo", ali nije lose ni ovako, dok ne budem imao vise znanja i iskustva ![]() Mala Lejla je super faca i mnogo mi je drago sto je bas ona pobedila jer je zaista predivna osoba i srecan sam sto sam imao priliku da je upoznam i da barem malo doprinesem njenom uspehu. Jedan od retko pozitivnih likova, ali stvarno! Neko me pitao za Kiki iz Banjaluke, Tiki? Ona je u Vitebsku uzela 3. mesto, ali ako mene pitas prilicno nezasluzeno. Losa pesma, lose, isforsirano, tesko fals pevanje... Da nije bilo devojcice iz Srbije (koju nismo mi vodili), mogao bih reci da mi se najmanje svidela. Ovo sve pricam bez ikakvih strasti ili predrasuda jer su u pitanju deca, ali zaista je trebalo cuti kako ostala deca pevaju. U jednom momentu mi se ucinilo da je deciji festival cak i ozbiljniji od velikog... Kada su na zavrsnoj ceremoniji gostovala deca koja su uzela gran-pri prethodnih godina, ostao sam bez daha... Mala Gruzijka i Litvanka, pevaju sa 14 godina kao ni jedan pevac (pevacica) u Srbiji. Nestvarno, originalno i ocaravajuce. To mi je cak mozda bio i highlight festivala, posto poredak na velikom nije imao mnogo veze sa zivotom. Jedino sto je nasa Ana uspela da se uglavi u pobednicku trojku, ali sve ostale prave kandidate je rusko-belorusko-ukrajinski lobi sjebao jos prvog dana i stavio ih van daljeg toka takmicenja. Italijan je pevao fantasticno, kao i Gruuzijka! Da se realno ziriralo, oko prvog mesta bi se borili Ana i Italijan, a Gruzijka bi bila treca i to bi bilo pravedno. No... Svako ko pristane da se takmici, nema pravo da se ljuti kada ga ocenjuju, jer je sam to dozvolio, te se ovde moja opservacija na ziriranje i poredak zavrsava. Strasno lepo sam se proveo tamo, ali sam takodje srecan sto sam ponovo kod kuce. Pozdrav!
![]() |
#28 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ti nam osvetla obraz! Cestitam Oggy!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Pro Member
|
![]()
Cestitam...
A cek, takmicenje je bilo u pevanju, bukvalno? ...nisam u toku ![]() I daj tu Lejlu, da cujemo
![]() |
#30 |
Moderator
|
![]()
Da. To je takmicenje pevaca, a ne ne kompozitora, tako da kompozicije mogu biti tudje, vec izvodjene i sl...
Lejlinu pesmu ne mogu da postavim dok ne dobijem njenu dozvolu. Svakako treba da se cujemo, pa cu je pitati i da li je to OK, ako se ona slozi, nema frke , postavljam ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
The Next Big Thing 2007 | cAAc | Razno | 16 | 07-12-2007 03:44 PM |
Beovizija 2007 | Mitjovan | Dragan Ivanović | 115 | 01-04-2007 11:39 PM |