![]() |
#21 |
Member
|
![]()
ja sam slusao p11a i bukvalno se istopio od miline....na mene je taj zvucnik ostavio najjaci utisak do sada...
da imam para...ne bi se premisljao ni malo....
![]() |
#22 |
Pro Member
|
![]()
I nemoj da se mnogo premisljas, ali zasto ne "preslusas" A7?
to je monitor slicnog karaktera, elegantnog, neopterecujuceg zvuka, ne zamara koliko sam mogao da cujem, a cena mu je OSETNO niza, mada sto kazes izmedju mene i P11a nastala je ljubav na prvo uvo...
![]() |
#23 |
Pro Member
|
![]()
Sve je stvar ukusa kao sto rekoste....
Na mackie cu recimo da mixam lakse hiphop, ili drum nego na adamu, cini mi se. Jer koliko god da je "diskotekast" i jeste negdje, nije on bas neka igracka.. Meni se svidja ta hr serija.. Pravi malo veci zvuk, mada to je amerika, pa i ima neke logike tu.. S druge strane ako je neki reverb tail u pitanju, ili lupam neka balada, adam ce ga bukvalno pojesti tu... Sve je to stvar navike i ukusa. Treba vise da mixamo, a manje da pricamo ![]()
![]() |
#24 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Pro Member
|
![]()
Da ga skinem na quarter space skroz? Nisam probao... Inace ga drzim na half..
![]() |
#26 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Cak i na NS10 se bolje cuju reverbi ..... Zato u nekoj profi ili polu profi varijanti moras imas 2 seta monitora ....... Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ma ok, znam.. Nego i dalje tvrdim da su adami za neke stvari bolji... Tj njihovi riboni za reverbe i takve pikanterije. Sto opet ne znaci da bih dao mackie za njih. ![]()
![]() |
![]() |
#28 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
A sto se tice ribbona i reverba......hm Super su za odredjivanje vrste prostora, ali ne i za doziranje...... Uvek mi na obicnim zvucnicima snimci adjeni saamo na adam-u zvuce suvo
.....Snimam sve (u)zivo ..... ![]() Last edited by OFF; 14-05-2007 at 09:39 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Member
|
![]()
Hm,slusao sam i p11a i a7 i jos nekoliko monitora koji su spominjani,i moram da priznam da sto se Adama tice kad sam njih ukljucio posle drugih monitora(nije vazno kojih sem da su bili u istom pa cak i visem rangu cene),osecao sam se kao da sam odjednom poceo da cujem...
Mozda je to sve subjektivno,ali vajda je subjektivno negde i objektivno ![]() A da,ja sam nakraju sto se Adama tice izabrao p22,i jako sam zadovoljan sa njima! ps definitivno treba imati bar dva razlicita monitoringa... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Pro Member
|
![]()
Imam 824, i 624 koji nisu moji, ali su kod mene trenutno na cuvanje.
![]() Mozda i nisam u pravu za adame, ali mi se svidja njihov sound... Nisam radio nikad iskljucivo sa njima, ali koliko me memorija sluzi za reverb mi je bio dobar osjecaj s njima....
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Adam P11a na www.amazon.de za 675.eura | 66musicman | Monitoring | 7 | 25-11-2008 04:28 AM |
Quested S8 ili Adam p11a? | HeatMan | Monitoring | 53 | 08-03-2008 11:26 PM |
Adam A7 vs. P11a | sRce | Monitoring | 5 | 31-05-2007 01:39 PM |
Dynaudio BM5A vs. ADAM P11A | dr.Ru | Monitoring | 4 | 31-01-2005 04:38 PM |