|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Senior Member
|
![]()
Lesho,hvala.Evo sad sam ga instalirao... pa da vidimo i to cudo kako radi
![]() RetroMan meni se desava i da jedan isti synth (emulacija) zvuci drugacije,a isti parametri.Konkretno kod Arturije. I cesto je "nestabilan" ...cas je cist,cas distorzira,cas je tanak,pa debeo,vise pa manje detuned... Ne mozes ga ukrotiti! Zajebana ta struja kod "analognih" VST synth-eva ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Pro Member
|
![]()
prob'o neko minimax sa creamware-a ? :] a da glasam za minimonsta !
menjam nove fosile za ritam masinu ... ![]() xxx says : "Preko dana zemljoradnik a nocu disko zvezda" Last edited by alavuk; 22-09-2006 at 09:16 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Senior Member
|
![]()
Ipak je vecina u pravu,a to je da je Minimosta najbolja emulacija Minimoog-a.
Trenutno sam na 10% razlike od originala... Original je malo kompaktniji i konkretniji.Da li mogu sa processingom da nadoknadim tih 10%...videcu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Psiho
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#25 |
Senior Member
|
![]()
Ajde posto sam i otvorio ovu temu,da iznesem svoj finalni zakljucak.
Na zalost,nije to to! Lici,ali nema istu definiciju kao prava sprava. Farbe sa prave sprave elegantno uskacu u miksu,a ove sa emulacija kao da imaju neku maglu oko sebe koju ne znam kako da ocistim a da dobijem taj impact i definiciju koju ima pravi Minimoog. Napomena - samo baseve sam testirao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Da li je neko primetio da se envelope generatori na VCA ponasaju cudno na Minimonsta?Isto i kad otvoris resonance do pola ,filter se ne ponasa prirodno ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
minimoog.. | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 32 | 11-09-2009 09:45 PM |
Stigo Minimoog OS!!! | gregor z | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 20 | 17-11-2008 12:42 PM |