|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Pro Member
|
![]()
Obicno pomislim na Moniku Bellucci
![]()
![]() |
#22 |
Pro Member
|
![]()
Nebih da pobijam nicije stavove i misljenje, ali ono sta ja cujem je veoma drugacije.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Znaci tvoje misljenje je da je to nema veze jedno sa drugim...i dajes glas za duende? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Pro Member
|
![]()
Jedina razlika je sto Duende "mora" da se kupi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Pro Member
|
![]()
Naravno....To sam i pitao da li je tolika razlika, da mora da se kupi?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Pro Member
|
![]()
Zavisi kako gledas na stvari, 32-oglsani DSP + plug.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Mason
|
![]()
uhhhh... naravno da nije isto i ne treba da bude isto, jer su u pitanju emulacije dve razlicite sprave. Pitnje koje bi bilo na mestu je koliko Waves SSL lici na SSL G4000, cija je emulacija, a koliko Duende lici na digitalne konzole C serije, ciji originalni algoritam poseduje.
Pomenuti UAD-Neve 33609 je opet nesto trece, jer se radi o emulaciji koju su zajedno razvili UAD i Neve, a emuliran je 33609 kompresor. Neve Bundle za UAD kosta $799.00 i u njemu se dobija Neve 88RS Channel Strip, Neve 1073 eq, Neve 1081 eq i Neve 33609 kompresor. Naravno, potrebno je imati i UAD DSP kartu. Waves SSL 4000 collection kosta 1000$ u native varijanti, 2000$ u TDM varijanti i dobija se SSL G-Master Buss Compressor, SSL E channel i SSL G eq. SSL Duende kosta oko 1500eu, a dobija se DSP fw karta sa 4 Analog Devices chipova poslednje generacije (mini ima dva), Channel Strip i master buss compressor, a vidim da sada rade nove plugove i za Duende (do sada Drumstrip, X-eq i x-comp), ali, ti plugovi se placaju, uostalom kao i plugovi za PoCo i UAD, a i kod Wavesa, ako ces API kolekciju, moras da je platis (tj. trebalo bi ![]() Sad, sta je bolje, sta nije... Ja imam kompletan Neve bundle za UAD, ukljucujuci i Neve 33609, a imam i naravno Waves SSL "gusar edition" ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#28 |
Pro Member
|
![]()
Naravno sve je stvar ukusa i aranzmana i......ko zna cega jos. Mene je interesovalo da li je ta emulacija Waves SSL-a slicna Duende-u?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
SuperModerator
|
![]() Quote:
waves SSL - emulira konzolu SSL 4000 duende - dsp powered algoritmi SSL broadcast mixera C 300 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |