|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
[quote="SandRob
bdv: neznan kad si ti ima cw, ali ja ti tvrdin da je prije 6-7 godina sam cw bio jaci od kompletnog vst svita. istina je da je nekad bilo problema sa kompaktibilnsti cw-a sa ostalim hardwareom, ali prije kupovine cw-a trebalo se samo malo informirat i nikakih problema. ![]() Ne znam, Sandro, jako cesto se zapitam - GDE JE TU MUZIKA? Cini mi se da se o svemu mnogo vise moram da ucim nego o onome sto je osnova svega, i zbog cega sve ovo radimo. I na kraju, muzikom se bavim preko 20 godina, 13 zivim od nje, a tek od '97 prckam po kojekavim Cubaseovima i nekad kad mi pripadne muka od probanja plug-insa, zajebancije sa zvucnim karticama, optimizacija..... dodje mi da odem na Zlatibor na par meseci i tamo ponesem samo Fender Rhodes (koji nemam ![]() I zbog toga nisam imao snage da se bakcem sa Cw, a nisam imao ni Rumski ![]() Dobra je svaka zvucna koja te ne tera na ![]()
![]() |
#3 | ||
Traffica
|
![]() Quote:
tako da bolje da ispravis mix za djordja nego da gubis vreme po internetu ![]() ![]() Last edited by diviner; 02-07-2005 at 10:50 PM. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
ton magistar
|
![]() Quote:
ja san i danas daleko od konpjuterasa, ali san mora naucit sam odrzavat sistem. za cw je nekad bilo vazno samo ne uzet via chipset, jer sa njin nikake optimizacije nisu pomagale, a ako si se prethodno informira i uze ono sto treba, onda skoro da nisi ni treba optimalizirat. danas cw radi bez greske na svakon konfiguraciji. 8) a za to stalno trcanje za softwareom imas pravo. nekad san mooora probat bas sve sto je izaslo, ali danas vise ne. ne da mi se. sto manje pluginova iman instalirano to mi je lakse radit, a i bolji rezultati ostaju, jer se ne bakcem s glupostima.
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Zamisli kad su ovi iz CW-a toliko drski, pa su na sfp4.0 promenili samo ikonicu. koja je pri tome gluplja i ruznija od stare.
Da bese da ih neko otkupi....npr.....Sony....ili.......Yamaha....ili. ...Heineken!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Verovatno su dodali i neki novi plug za dokupiti
![]() Grozan sam, necu vise. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
ton magistar
|
![]() Quote:
![]() samo su dodali tu ruznu ikonicu i popravili par bugova za korisnike ht-a. idijoti!! ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
Super Moderator
|
![]() Quote:
Zasto se trosi toliko DSP-a? Jedini logican odgovor je sto su pluginsi veoma kvalitetni a i DSP nije bas jak procesor. Mislim da je algoritam pluginsa drugacije koncipiran od VST-a i zato svi synthovi imaju veliku dubinu, mnogo vecu od vecine VST-a. Cudi me da se ne udruzuju sa drugim firmama i to im zameram sa jedne strane a sa druge im cestitam. Razlog je jednostavan, ljudi zele da ostanu na svojoj platformi. Verujem da ce se posle ovog cutanja nesto burno desiti, ne i da ce puci.
![]() |
![]() |
#10 | ||
Administrator
|
![]() Quote:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
creamware asb | SandRob | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 14 | 12-10-2005 06:01 PM |
Behringer B-5 kondenz. mikrofon -pro et contra | FrankoPanko | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 6 | 23-08-2005 01:42 PM |