|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
View Poll Results: koliko ste spremni da izdvojite za godisnju clanarinu ? | |||
ne bih placao |
![]() ![]() ![]() ![]() |
18 | 36.73% |
manje od 5 eura |
7 | 14.29% |
5-10 eura |
6 | 12.24% |
10-15 eura |
9 | 18.37% |
15-20 eura |
5 | 10.20% |
vise od 20 eura |
4 | 8.16% |
neki drugi iznos (navedite u poruci) |
0 | 0% |
Voters: 49. You may not vote on this poll |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#22 |
Administrator
|
![]()
Upravo je ovo jako bitna tema koja ceka svoj epilog. Mogu reci da ste svi u pravu, jer izvlacim iz "glasa naroda" ono sto je svima zajednicko. Bice promena. One su nuzne. Nadam se da cemo pametno odigrati.
Moram da ponovim po ko zna koji put: ja sam po profesiji advokat a ne vlasnik studija. Zato i imam razumevanja: na ovom mestu ima, vec poprilican broj, profesionalaca u audio domenu. Oni zasluzuju "neku vrstu kataloga" jer je u njihovom interesu. Isto tako, imamo i inzinjera zvuka koji bi, opet u svom interesu, davali misljenja o akustici, mernim instrumentima. Obicni korisnici, naravno, po praksi stranih foruma, ce promenu najmanje osetiti, jer nece placati sadrzaj foruma, onakav kakav je sad. Slazem se i oko integracije Portala i Foruma.... priznacete, forum je trenutno mnogo aktivniji od portala. Isto tako, mene su ranije ubedili u jednu stvar: zasto da ne? Zasto ne poveriti uredjenje najbitnijih tema (koje su free) nekome ko ce ih ocistiti od spama i dati u PDF? Naravno, platiti moderatoru da to i ucini. Od kojih para platit? Pa od budzeta rumski.com Sta ce ciniti taj budzet? Vracamo se na pocetak.... to je osnovni dogovor o komercijalizaciji koji moramo da se dogovorimo. Pozdrav
#23 | |
Moderator
|
![]()
Zdravo LACKY,
Quote:
Ako si mislio na trapavost i nekompetentnost... takve stvari se obicno lako vide i cuju, ako ljudi imaju mnogo iskustva, ali te pitam sta cemo sa ostalima koji ga nemaju? Njih ima mnogo vise. Kad neiskusan covek udje prvi put u studio, ocekuje da je studio to sto treba da bude, znaci referentna pojava i dogadjaj za njega... tada mu akustika postaje "uslov za rad" iako ne mora da poznaje akusticku teoriju uopste. Sto se tice organizacije slusanja, sta ja tu mogu, radite kako vam volja... definitivno akustika je neodvojiva od zvucnika, te ako slusate zvucnike tim pre morate slusati i akustiku... isti je to problem ako ne i veci i skuplji... pozdrav bogi
![]() |
#24 |
Pro Member
|
![]()
E bre nisam te prozvao na bazi "ko ce" u smislu ko je kompetentan" nego covek napravio studio ,napravio neke snimke,napisao to u reklami, momak cuo snimak i odlucio, ovo mi se svidja, ocu ovako"! Razumes!Nismo mi tu da krstimo "svako prema svome sudu".
A ako neki clan foruma pita "ja bi ljudi to i to i gde"e onda kazes sta mislis!Kapiras sta sam mislio? |
![]() |
![]() |
#25 | |
Moderator
|
![]() Quote:
pozdrav bogi
![]() |
#26 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Pod forum na to sam mislio! |
|
![]() |
![]() |
#27 | |
Vibrator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
#28 |
Member
|
![]()
logicno je:
- otvoriti poseban podforum gde ce se postavljati oglasi komercijalnog tipa. za pare naravno. - zabraniti komercijalno oglasavanje po ostatku foruma i brutalno sankcionisati svaki pokusaj istog. - baneri se podrazumevaju. |
![]() |
![]() |
#29 |
Pro Member
|
![]()
Evo ga decko koji je sve shvatio i objasnijo u dve recenice! U pravu si!, to je sustina!
Last edited by LACKY; 02-04-2006 at 03:36 AM. |
![]() |
![]() |
#30 |
Administrator
|
![]() Bice uskoro vijesti u vezi svega, pa i u vezi ovoga. Do tada, nema potrebe dalje siriti pricu...Hvala svima na korisnim prijedlozima.
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ko je ko na Rumskom | OFF | Pricaonica | 195 | 27-05-2013 07:24 AM |
violina i violoncelo, kako biste Vi snimili? | Insomnia Studios | Audio Produkcija - Tehnike | 15 | 05-09-2008 07:40 AM |
Za sve na Rumskom | master29 | Pricaonica | 12 | 27-05-2008 09:36 PM |
Kakve biste tutoriale zeljeli citati? | ANITA | Obavestenja | 4 | 02-10-2006 10:17 PM |