|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#243 |
Senior Member
|
![]()
Opet mi se približava period "zabave" (skeneri, doktori...trt,mrt)...
Jedina dobra stvar je što mogu da se malo namrštim, malo da mi se kao pogled gubi u daljini pa mi se odmah kaže "Idi sviraj malo,,,biće ti bolje...a ako ti to ne pomogne... tu su usisivač i krpe za prašinu". Narodna medicina je čudo. Eto... |
![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Senior Member
|
![]()
Ovo je opet jedan stariji hitić, neko moje vidjenje stvari. Nije baš najbolje svircano, fali dinamike (i to malo više) ali...šta je tu je...
Pevačica koja ovo peva je starija od mene za više od deset godina.I dan danas i peva i igra i izgleda...fenomenalno. Tačno je da su doktori malo više na njoj vežbali nožiće ali odradili su dobar posao. Glasne žice nisu dirali, to je najbitnije. Nadam se da ćete se setiti o kome se radi. Kad ja stignem u te godine daj bože da mogu da se popnem na treći sprat. Eto... |
![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Senior Member
|
![]()
Ovo bi se najpribližnije opisalo kao NEMIR. Možda ovo vreme ovako utiče na mene. Sa jedne strane oblačno i ne previše hladno a komunalci greju pa u stanu rerna. Nekako nervi ne podnose baš ovu kombinaciju najbolje.
Nemir... |
![]() |
![]() |
![]() |
#250 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Ali, to je ipak vidan napredak u produkciji i muziciranju, u odnosu na prve uradke iz 2009. Zato, bravo!
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
moji remixi | stefdza90 | Promocija radova | 8 | 13-10-2008 06:49 PM |
Moji Prvi Sintevi!!!!!! | roginator | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 19 | 14-08-2007 11:15 PM |
Moji prvi radovi | artintact | Promocija radova | 3 | 21-02-2006 03:48 PM |