|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||
Administrator
|
![]() Quote:
@dlukace: no comment :roll: javicu ti kada se budem kajao... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Member
|
![]()
sint je sint,ali ipak kad sagleda? ?injenicu da je software verzija nastala od istog tima onda se zapita? za?to to nije prije iza?lo?!(barem bih ja stari moj...).na neuronovom forumu sam vidio da je ?ak nekome crknuo hard disk,fanovi su preglasni,a i zna se ponekad smrznut.usput,nije analogna ma?ina nego ?ista digitalija s koncepcijom poput kompa.tip koji je radio neurona je programer i radio je plug-in ove poput orange vocodera,a neuron je prepakiran software i dobro debelo napla?en...to je samo moje mi?ljenje,jer prije neuron vs-a je bio jedan jedini proizvod takove vrste i nije ga si svatko mogao priu?titi,a sada mislim da se je pri?a drasti?no promijenila...pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
puRe: podrska za Neuron danas? | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 9 | 26-09-2005 06:27 AM |
Hartmann Neuron VST !!! | milos | Audio Software | 25 | 25-08-2004 07:41 AM |
Hartmann Neuron | puRe | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 28 | 22-04-2004 10:55 PM |