|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
Super. Samo jos da nabavim taj Sampletank.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]()
Old lady za Giga studio .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
Za samo postavljanje aranzmana, vredi raditi i sa Hypersonic klavirima. Vrlo pristojno zvuce, solidan izbor boja, ne opterecuju previse cpu....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
![]()
Mislim da nema profesionalca koji bi prigovorio kvaliteti "Edirol Orchestra" pianu.... kao i Plag Sound 01, gdje ima nekoliko klavira od kojih bih posebno izdvojio "Soft piano".
Grand jeste dobar i ima vjerne semplove. Medjutim, problem je taj ?to kod mene on ne totalno ?tima, ne znam za?to. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
|
![]()
Radio sam sa njim u Sx i nemam bas nikakvih problema . Mozda Sonar pravi problem ?
U vezi svih dosadasnjih preporuka , sve je stvarno dobro . Edirol nisam probao , nisam imao potrebe ( probacu i njega ) . Sta god da nadjes od preporucenog uzmimaj obavezno . Sve su to dobri i prilicno razliciti klaviri . Vredi ih imati . |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
VIP Member
|
![]()
Shady@
ovaj problem zvuci vrlo cudno... Sto se Sonara tice.. meni Sonar 3 uopce ne vidi THE GRAND.. i koristim ga samo kad radim u cubase-u. Mozda da provjeris neku sitnicu i glupost tipa da ti nije na traci upisana neka transpozicija od +2 (ako kazes da od D dobijes E) ili tako nesto.... ne vidim zasto bi to inace radio. BTW Shady.. dali ti koristis Sonar 4? Koje su razlike od trojke i sto ima od noviteta? I ostali - tko radi sa Giga Studiom 3 ozbiljno i uspjesno? Ja jos uvijek imam stari jer si ne smijem priustiti nezgodu na kompu... a znam da GS moze biti ultra-nestabilan... Thanks |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]()
Ima jedna korisna opcija u Sonaru- UNINSTAL 8) 8)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
VIP Member
|
![]() ![]() Cubase je daleko napredniji program, to moramo svi priznati! Ali.. je**ga.. za MIDI orkestracije (nesto kompleksnije...) jednostavno nema toliko opcija koliko Sonar ima (i jednostavnost koristenja, sve pri ruci..za MIDI ) Za drugo.... Sonar ima samo 80% Cubase-a. To je istina. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Pro Member
|
![]()
Ma salim se, naravno.
NE POSTOJI PROGRAM KOJI TE PRE ILI KASNIJE NECE IZNERVIRATI, MNOGO ![]() Da ne lutamo mnogo sa teme, mislim da covek treba da radi u onome sto mu najvise odgovara. Svi imamo neke svoje specificne potrebe i zahteve. Ipak, mislim da svi bez obzira u cemu rade, moraju znati Nuendo, bar na nivou snalazenja, zato sto je definitivno najrasprostranjeniji u nasim home/project studijima |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Gitarske pesme za pocetnika | SumAnuT | Razno | 9 | 05-10-2009 01:26 AM |
oprema za totalnog pocetnika | stefdza90 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 21 | 10-09-2006 09:41 PM |