|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]()
Alene
je li ima? adresu za te Wuschel Asio drivere? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
VIP Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
![]()
Hvala Alene.
Ja ina?e imam kartu EMU 1820 i instalirao sam njen ASIO... Medjutim odlu?io sam instalirati ovaj ASIO radi probe, jer sam nekad prinudjen dizati latenciju i do 60.ms, kako bih izbegao ka?njenje i pucketanje. To pucketanje mi se de?ava kada unesem mnogo VST instrumenata. Mo?da je to zato ?to imam samo 1024. Mb memorije... :roll: No vidje?u kako ide sa ovim driverom. Pozdrav. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Shady, ni slucajno ne stavljaj to ... Asio podrska nikada ne moze biti bolja od fabricke .. da se zna ![]() Ovo mu dodje kao kxproject drajveri koji prave teske pizdarije .. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
Mason
|
![]() Quote:
![]() Salim se naravno... Batalite to... Asio4All je dobra solucija za integrisanu zvucnu, ali samo za nju! Niposto za EMU,Digy,Motu,CW,M-Audio,RME....
![]() |
![]() |
#16 | |||
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Eh CW .. zato sto ti je ionako slaba latenca : -) 4ms najmanje jel tako .. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Mason
|
![]()
Najmanja latenca kod CW ti je jedna ms, pa ti vidi
![]()
![]() |
#18 |
Ivan Lekic
|
![]()
a Pusar I
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Mason
|
![]() Quote:
Posebna prica je sto kada znas da lepo napravis project, latencija kod CW kartica za usnimavanje i direktno bojenje bilo cega uopste nije bitna. Nego da se vratimo na ASIO4All.... NIKAKO!!!!!!!
![]() |
![]() |
#20 |
VIP Member
|
![]()
Naravno da su fabricki drajveri najbolje resenje.
Ovi drajveri su namenjeni karticama koje nemaju fabricku Asio podrsku. Kada sam ih spomenuo nisam znao da se radi o EMU kartici. Na mom racunaru,kuci,kako sam izvadio Lunu,instalirao sam Asio4All u kombinaciji sa SbLive i rade perfektno,daleko bolje od KX Asia.Inace radio sam neke testove i razocarao se izvikanim KX-om,tj zvukom kojeg oni reprodukuju,pogotovo kad se slusa Mp3. Inace vezano za latenciju na Cw karticama,ukoliko se stavi mala vrednost,to zadovoljstvo kosta poprilicno zauzece DSP snage. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Softwerski harmonizer | Mogli | Audio Produkcija - Tehnike | 17 | 22-02-2007 04:23 PM |
Problemi - zapinje SX! Da li je softwerski problem? | cipela | Audio Software | 12 | 08-03-2005 09:36 AM |