|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
Uh brate, ja tek sad vidim temu!!! Prvi demo nece da mi otvori, a Space Kitchen hoce i mogu ti reci da mi se jako svidja takva chilijana ;-) Bravo!!! Napisi ako te ne mrzi sta si koristio od plugova.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
Koristim bash dosta synthova jedno 10 nexusa,camel alchemy,zeta2,vangard,pro 53,Rapture,Sonic Academy - ANA,Dune,Tone2.Gladiator,u-he.ACE,u-he.Zebra,Xfer Records Nerve,G-sonique.Renegade i operator abletonov stock synth.Znam da zvuci bash ludo ali ja ih sve naguram u jedan projekat.Izotop ozon obavezno i lexicon prostori sve ostalo shto koristim je sa abletona.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
Odlicna stvar Bane
![]() ![]() P.S. - Vrtim je vec 3 put na repeat ![]()
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
Cao e dobro zapazanje pokushao sam da unesem neku vrstu energije i da tako ostane na lakim bitovima da moze lako da se mixa,a nije gotovo treba tek da se dovrshi,ovo sam pre dva dana odradio josh mi nekako treba distorzije.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
I nakon preimenovanja soundcloud ne kapira da je to Dark lord projekat(koji su odmah izbrisali cim sam ga uploadovao automatski maill kao copyrigt sranje,jel moguce da je samo u imenu fora).
https://soundcloud.com/trx-1/plasmid |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Moderator
|
![]()
U principu ne slušam ovu vrstu muzike, ali sam se naslušao ove i slične vrste mjuze. Moram priznati da sam pozitivno iznenađen, i da ovo jako jako dobro zvuči.
Jedino što ti fali je hook. Imaš sve. Imaš kul ritam, imaš skroz ok produkciju. Imaš fenomenalnu atmosferu, ali nemaš hook. Nešto što će dodati neku komercijalnu notu tvojim pesmama i što će ih naterati da se razlikuju od ostatka. Da li ćeš to uraditi temom ili nekim ludačkim brejkom, klasičnim martin garrix-ovskim - tvoja je stvar. Ali definitivno nedostaje ta komercijalna nota. Na momente me podseća na stari crystal method sa albuma vegas, ali mi fali to nešto da bih se zalepio za pesme. Ne bi trebalo da ti bude glupo da praviš takve "kompromise" jer zaista imaš kvalitetan proizvod. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
My new demo. | Vujisic | Promocija radova | 2 | 25-03-2012 03:08 PM |
RnB /Hip Hop demo | ugljesa | Promocija radova | 8 | 27-02-2011 06:20 PM |
Roland JD-800 demo | fischek | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 3 | 22-06-2009 11:16 AM |
demo za tc md3 | goga | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 11-11-2008 12:12 AM |
demo | SandRob | Promocija radova | 54 | 09-04-2005 05:31 PM |