|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
Quote:
Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#12 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Da nije do struje?...I ako neko zna kako se updatuje firmware za ovaj focus, nek napise |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Senior Member
|
![]()
koliko je stara kartica? Ubadas mick direkt u nju?
Ja sam imao slican problem pogledaj wave form od snimka, kako izgleda? dal se spustio nivo, povecao shum? ima li prekida ? Ja sam to izlecio na mojoj delta 1010 ponovnim prelemljivanjem konektora i ciscenjem ulaza/izlaza-dzekova sa kontakt sprejem |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Bas danas sam preinstalirao drivere/softwer,taj mixcontrol. Ukljucio sam mic jedno sat ipo i nije se desilo to,sto ne znaci da nece. (Jer sam i ranije vec radio reinstalaciju,pa jedno vreme toga nije bilo,pa ponovo se desilo). Poslao sam mail focusrite, izmedju ostalih pitanja pitali su me koji firmware imam. E sad ja sam gledao na netu,ali ne mogu da nadjem kako se updatuje taj firmware, da li se on updatuje u sklopu update mix control-a ili posebno i kako? Last edited by Nemania; 26-08-2014 at 11:12 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Member
|
![]()
mozda zato sto djubrad u nasim prodavnicama menjaju nove kapsule za stare iz svojih studija. Onda ti dodjes kuci i cudis se kako nov mikrofon a zvuci ko kinez
![]() mozda treba da ga testiras, znam za jedan slucaj gde je covek proverio krivu mikrofona i ispalo je da je kapsula odsvirala ko zna koliko sati a mikrofon nov. To ti je magija i to crna magija druze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Moderator
|
![]()
Auh...Joj, ljudi...
Mogu da se složim da kojekakvi ljudi rade po radnjama, i ja sam radio u tom poslu, bio poslovođa...ali da imaju vremena da se time bave...pa de bi im kraj bio! Pa servis koji to radi košta itd! Prvo, ne postoje 2 mikrofona sa istom "krivom". Koliko god da koštaju. I kad kupiš "matched pair", to znači da je fabrika uparila dva mikrofona sa najpribližnijom, a ne istom "krivom". Drugo, kada kupiš iole ozbiljan mikrofon, dobiješ njegovu specifikaciju i sve podatke, pa ako se ne slaže, imaš garanciju. Kinezi od 100e uglavnom kažu da u nekom procentu varira od grafikona jer ne testiraju komadno. Ako si kupio u "spavaćoj sobi" a ne u radnji...onda jbg... ![]() I dalje mislim da je mic. Jedini kome bih smeo da dam takav mic je Loop servis u NS, ovlašćen za Harman (kojem pripada i AKG)... Ako se isti problem ponavlja na različitoj opremi, onda je mic. Naravno proveriti konektore, pinove na xlr, tastere na mikrofonu, da li se dešava samo u nekim podešenjima itd... Ovako se isto ponašala jedna AT 4040, ganc nova, u radnji...kad smo je testirali pred prodaju. Spakovana, poslata nazad proizvođaču, dobili nazad novu. Case closed.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Opet problem u problem-programu | ANITA | Audio Software | 23 | 02-10-2007 10:14 PM |
Uzrok Shuma???? | Jan | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 28 | 07-05-2007 12:56 AM |
problem.. midi problem | nestor | Audio Produkcija - Tehnike | 2 | 15-12-2006 05:24 AM |
problem veoma ozbiljan problem | alavuk | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 15-10-2006 02:47 PM |
Redukcija Shuma | idekius | Audio Produkcija - Tehnike | 20 | 08-06-2006 09:22 AM |