|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
Noracemo pricekati da li ce se jos ko javiti sa istim ili slicnim problemom. Mislim da jos samo vrlo mali broj ljudi radi audio na XP-u, pa se izgleda radi toga, jos nije niko javio da potvrdi ili demantuje isti ili slican problem sa Addictive 2 na XP-u. Ovako mozemo samo da nagadjamo sta bi moglo biti uzrok jer mi zaista nista pametno ne pada na pamet, sto bi moglo biti uzrok. Da sacekamo... bar dok ti ne predjes na Win 8 64Bit
![]() ![]() ![]() ![]() Ipak bih nesto probao da sam na tvom mjestu. Instalirao bih jBridge, ako ga vec nemas instaliranog (najnoviju verziju 1,65), a onda bih njime "premostio" Addictive 64Bit .dll u 32Bit .dll (iako vec imas 32Bit .dll) i tako opremljen Addictive32 .dll uveo u Cubase. Vrlo je moguce da ce problemi nestati. Dosta puta sam na ovaj nacin rijesio nekompatibilnost pojedinih VST-a. Probaj pa javi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
Na win7 x64 radi besprekorno i ne zauzima ni cpu ni ram mnogo, i to sam probao 32-bit verziju u 32-bi FL studio. Znaci u Presonus 64-bit bi radilo jos bolje i lakse.
![]() |
#13 |
Senior Member
|
![]()
Hvala na odgovoru..mislim da ipak nije vrijedan da sad izmi?ljam samo radi
njega(AD) ki?ne gliste ![]() sa naglaskom radi njega (AD). Ostalih 1999 vst i vsti mi ?ljaka bez frke na ovoj pretpotopnoj kanti i XP-u. A da vas ne razočaram imam i drugi comp sa W7 (8 nisam bio zadovoljan) ali 32 bit i...ne?to bolje..ali samo ne?to bolje! ![]()
![]() |
#14 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Addictive drums problem.. | Inovative_kg | Audio Software | 7 | 03-08-2010 09:29 AM |
Addictive drums | Harry | Audio Software | 19 | 23-06-2008 01:38 PM |
Addictive drums & GM | Inovative_kg | Audio Software | 11 | 24-03-2008 09:20 PM |
Addictive Drums | Zid | Audio Software | 9 | 12-05-2007 09:39 AM |