|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
Nema potrebe da se opterecujesh sa tim, superchunk napravi koliki mozesh i to je to, mala razlika u jednom uglu nece upropastiti efekat ostalih trapova.
Dal ce da radi... zavisi shta od njega ochekujesh. Probaj pa vidi, nemoguce je napamet predvideti kako ce soba da se ponasha. Niti ochekuj da cesh 100postotno reshiti probleme u sobi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
Evo jedn pitanje za iskusne,stavio sam preko bas trapova ,koje sam napravio od kamene vune ,po parce azmafona da ne bi sitne cestice izlazile van,naravno preko sam postavio vazduhopropusno platno.Da li sam sa azmafonom narusio apsorpicuju!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
Nisi.
![]() |
#14 |
Junior Member
|
![]()
Evo samo da pokazem sto sam nasao. Mozda ce nekome koristiti a mozda nece uopce no neznam dovoljno da bi to zakljucio.
Radi se o maloj sobi i izradi "panel" Limp mass absorbera (i drugih stvari) na jednom francuskom forumu i ima neka mjerenja. Ima slicice izrade trapova aborbera. Tip koji ih je izradio kaze da zadnju stranu panela nije zatvorio i da je ostavio air gap do zida. Koristite google translator sa fr. na en. , sve se kuzi (ako neznate francuski) http://www.homecinema-fr.com/forum/a...t29966716.html |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Tube traps? | MUzzY | Dizajn i konstrukcija studija | 18 | 29-10-2012 10:29 PM |
Bass traps | XFactor | Dizajn i konstrukcija studija | 0 | 17-02-2012 04:03 PM |
D'n'B - Drum, sub bass, hard bass i ostali elementi | Dardy D'n'B | Produkcija Elektronske Muzike | 16 | 02-09-2010 09:04 AM |
DIY Tube Traps | sofokle | Dizajn i konstrukcija studija | 5 | 11-04-2009 10:22 AM |