|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
Meni se Specrum analizer i phase scope cine korisnim, narocito ako nemas poverenja u monitoring ili je on ogranicen u nekom smislu. Nisu to neophodne stvari ali mogu da pomognu... a i svetle u mraku
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
Ustvari meni taj phase scope,treba samo da bih mi svetleo u sobi,josh ako su lampice plave vrh.
Sala na stranu,ako neko ima ideju kako bih mogao nekako da probam sam da "zbudzim"taj fazni analizer bio bih mu zahvalan.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
Potreba za ovim phase scopom prvenstveno sto imam problema u mixu koje ne uspevam da reshim nikako.sad sam nashao u nekom casopisu intervju kornelija kovaca i kaze covek fazni poremecaj je neizbezan kada 5razlicitih zvukova sacinjavaju jedan..npr imamo melodiju koja se sastoji od 12tonova,ja obicno podelim 4tona na jedan synth 4na drugi itd.kako pesma tece i automatizacija prati i rthm i sve je sinhrono pocinje da da se mesa npr pad ili lead sa kikom ili basem.a na pocetku pesme isti instrumenti i normalno nema konflikta.eqvalizovao do besvesti automatizovo i volumen na kriticnim instrumentima,i dodavao revb i gate ali ne valja..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
VIP Member
|
![]()
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
Matoro je ali bash i cak shta vishe aljkavo i na brzinu,okacicu nesto normalno..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
VIP Member
|
![]()
Nema veze, ako ti je to usputna delatnost koju sprovodiš na zvučnicima od 10€ dobro je.
Što se tiče proveravanja faza, po meni je MONO check merodavniji od phase scope-a. Pozdrav, Vasa
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]()
Da vaso ja sve to iz hobija,samo sto sam po prirodi fanatik i naravno oboleo za zvukom..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
VIP Member
|
![]()
...kao i većina ovda?njih članova. Ali zvuk se slu?a, ne gleda se.
Pozdrav, Vasa
![]() |
#20 |
Pro Member
|
![]()
Nekad sam u situaciji da nazalost jedino mogu da ga gledam(nocu kada se radi ipak treba imati obzira prema drugima)sve samo ne slushke..
Nego razmisljam kada bih nabavio komp(sa jednim jezgrom)i npr neku zvucnu i da zvuk sa ovog kompa samo prolazi kroz taj komp koji bi imao phase scope..smorio sam.. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Recenzija: Digidesign Digi002 (Part 1 - Hardver) | puRe | Recenzije | 0 | 11-08-2004 06:35 PM |