|
Produkcija Hip-Hop/RnB Muzike Snimanje, produkcija, obrada i aranziranje Hip-Hop/RnB muzike i slicnih pravaca... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
Reglaza trapa hajpuje sto jes-jes, ali nece to predugo... Sve je na isti pattern i licno ne vidim u sta to moze da evoluira. A ono sto ne evoluira prdne u cabar.. Tu smo reziju vec vidjeli u raznoraznim epohama zvuka..
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
Pa Yela, bas i nije neki trap reper... Ova stvar FAST RIDE i nije trap, trap je ovo:
Trap koliko ja znam su ovi ritmovi od 808-ica, bass linija obavezno long 808 i te modulacije na 2 bar-a ... Yelawolf gotovo da ni nema takvih pesama, osim one sa prvog albuma I Just Wanna Party sa Gucci Mane-om i mozda jos neku... pre bih rekao da je on neki south sa primesama svega |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
Ma... I ja kazem da yela nije trap, nego je momak pomenuo isti, pa se eto nadovezah
![]()
![]() |
#14 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
Cisto da malo osvezim temu o mom omiljenom reperu iz poslednje dekade
![]() Pesma koja je napravila veliki uspeh , realna a opet motivisujuca, treba poslusati i to ne samo hiphop ekipa: Stvar koja nema veze sa repom: I ova stvar...ja ne znam: U ovom spotu se Yela pojavljuje u studiju Blackbird (gde je i snimao deo albuma ako se ne varam), poznat po ovim velikim difuzorima : ![]() Ne znam koja je bolja od koje, odlican mu je album i covek se brine o svom zvuku, ne izbacuje smece produkciju i na mixtape-ovima sound mu je uvek na gornjoj lestvici po mojim kriterijumima |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Senior Member
|
![]()
mislim da je Till its gone pesma radjena za bajkersku seriju Sons of Anarchy, pa vidim da je privukla dosta paznje, mada je to izaslo jos prosle godine cini mi se cak mislim da je imam i u telefonu
![]() @jan, ako ti se yela cini dobar, definitivno preslusaj poslednji album MGKa... produkcija, tekstovi, refreni, vokali naaa mestu... od prve do poslednje pesme slusas album i ne verujes... odma na startu je pesma Spotlight, ja bolju rep stvar u poslednje vreme nisam cuo, mozda ako izuzmem j cola ili kendrika... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Radio je on za sebe ali se pojavila u SOA, i pojavila se na saundtreku za Black Mass sa Johny Deep-om ali u drugacijem malo aranzmanu Imam odbojnost ka MGK-u zbog beef-a sa Yelawolfom i disrispektom prema Yeli, i barem ono pre (Laceup) mi je bio neki klinacki trip i tacno cujem da repovao bar po bar na seckanje, nije mi zanimljivo. Ne mogu da govorim za novi album, ali Yela ima neku zivotnu filozofiju koju ovaj nema i ceo ovaj tip sa muzicarima koji mu sviraju kroz skoro ceo album i na nastupa sa njim itd mi je do jaja... Last edited by Jan; 23-03-2016 at 11:58 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Senior Member
|
![]()
Da! bila je govedina tu nesto ali se ispostavilo da je obostrano hajpovanje aka publisiti stant... i DA! prvi album je bio bas klinacki, ne kazem los, par pesama itekako dobrih, doduse i on je bio tad klinac, sto je i sam naveo da mu je i za to trebalo 3-4 god do novog albuma, i da je mnogo stasao i tematski i po flou...kazem ti skini zacas na piratksom brodu General admission se zove album, pusti prvu pesmu, ako te ne kupi pucaj odma eo ovde
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |