|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
VIP Member
|
![]()
Kud pobeže bas
![]() ![]() ![]() U to ime, evo nečega što je takođe produkcijski krš (doduše na drugačiji način), ali su autori i izvođači malo mlađi: Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 24-02-2012 at 07:44 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
MAO
|
![]()
meni taj hajpas nije smetao, zapravo cela ploča je na neku svoju foru smixana i ofarbana, al mi se to čini kao jasno definisan pečat i ideja. Veština sa kojom je album spakovan mi ostavlja utisak da su mogli da urade bilo šta, a da su izabrali baš to, jer im se tako sviđa.
@AStorm nek drugi kači šta mu se sviđa od mojih radova, dosta mi je što spamujem svaki dan po fejsu i sl ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
MAO
|
![]()
btw, stray dogg nisam slušao studijski, al sam im radio jedan nastup ton u Domu omladine, i potpuno sam bio oduševljen ... svime.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Odličan dečko, producent i aran?er, vrlo originalan i ispred svog vremena. Zajedno smo radili na albumu Sredinom i dru?ili se u Zagrebu za vrijeme snimanja i miksanja i čast mi je da sam ga upoznao. Uvijek je imao nekakve sulude zvukove, koji su zvučali fantastično u pjesmama, znao je izvući maksmimum iz opreme, dok sam se ja borio da dobijem neki dobar zvuk sa Nord Leada, on je iz njega izvlačio sve, vrlo inspirativan dečko, ogroman potencijal i talenat. Bio sam ?okiran njegovom smrću jer je oti?ao vrlo mlad |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
Surfer hvala na infou
![]() Sinovac,uci li te tako otac...?! ![]() Dalje,ova predivna balada koja je podsjetila na sve nekadasnje dobre najvecih pjesnika rock & roll-a,iako iz potpuno suprotnih pobuda i motiva ... Sa druge strane Balkana ... "U skladu sa mogućnostima pomalo o?tećenog memoreksa i trenutne inspiracije kucača ovih redova, tekst koji sledi podlo?an je promenama, netačnostima, fantazijama, ali nikako la?ima. Namera mi je da problem u mojoj glavi postane i va?, to je jedini nacin da se bolje upoznamo i zbli?imo, a da se zapravo ne pojebemo." ST |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
MAO
|
![]() ovo je već zajebano |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
MAO
|
![]()
a štuke obožavam, doduše ovo mi je favorit
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]()
To Arturo,obje stvarcuge su brutalne,pogotovo Bare !!!
![]() Ovo slijedi,je izraz zrelosti u muzickom stvaralastvu,intimno i senzualno,toplo ali i precizno u produkciji i aranzmanu,vokali predivni,nije se osjetio odlazak Jane Sustaric,ostaju na nivou,apsolutno ! http://www.youtube.com/watch?v=liibXU-AMdQ |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]() ![]() Pozdravcina za bracu !!!!! ![]()
![]() |
#20 |
Moderator
|
![]()
Vec dosta dugo nisam pri kompu.. A video nije odobren za mob telefone.. elem.. kucajte: songkillers - ne nam gdje sam
i mangroove - budi svoj |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Juice - Talasi (moj prvi hiphop rad) | alavuk | Promocija radova | 6 | 21-03-2009 01:01 AM |
stojeci talasi | Arthur | Dizajn i konstrukcija studija | 18 | 01-04-2006 08:01 AM |
Morski talasi i Gitare | TOLJAGA | Vlado Georgiev | 1 | 25-02-2005 11:46 AM |
novi stylus , novi battery | markoni | Audio Software | 5 | 14-11-2004 01:51 PM |