|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
http://www.soundonsound.com/sos/mar0...ngermic100.htm ![]() Svaki audio aparat na ovom svetu proizvodi nekakav zvuk, nije va?no da li je kvalitetan po audiofilskim kriterijumima. Va?no je ?ta se dopadne onome ko koristi taj aparat. I sva?ta mo?e da "legne" nekome, koliko god nekom drugom bilo "lo?e". Ne tvrdim da je MIC200 "ba? ono ?to Stevi treba", ali ko to uop?te mo?e da zna??? Kad ga već ima - bolje je da vr?i eksperimente na njemu nego da ga baci u đubre. Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#12 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() Mislim, da ti ka?e? da koristi? mic 200, ja bi rek'o: Ok, super, zna? za?to! (i pomislio: čo'ek prs'o pod stare dane)... ![]() ![]() ![]()
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 01-02-2012 at 11:04 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Member
|
![]()
Stevi vise nista nije vazno, steva ljut na vas..hehe Hvala vam puno na odgovorima, znam ja i sam da mi je mic200 slaba karika ali su mi i finansije bile slabe, jbg bice bolje nekad.. Hocu stereo...hehe
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
NE TREBA TI MIC200! Lex Omega u sebi ima ugradjena dva preampa i 48v fantom napajanje, u prevodu ubodes mikrofon direktno u kartu i upalis fantoma i vozi. To Bockie pokusava da ti objasni |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
imam i ja taj mic200 (hvala mladjo!) nikad nisam uspeo da nadjem adapter za njega , kontam da moze nesto da se izvuce iz njega ... mali off
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Moze da se upotrebi mozda za neki lo fi trip, ali za nesto transparentnije no way in hell |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
A jbg, čovek već kupio, pa pre nego ?to poslu?a Bokija i baci spravu u đubre mo?e malo da eksperimenti?e. Samo sam to hteo da ka?em. Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]()
pa super onda ako moze da izvuce taj lo fi trip
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Prvo, stereo iz mono mikrofona? Kako to mislis? Postoje stereo mikrofoni koje nemas ili koristis 2 (DVA) mikrofona pod 90o za dobijanje stereo snimka. Ako hoces da se cuje u sredini, tj na 2 stereo kanala, stavis panoramu/balans u sredinu i eto "sterea". da bi to zvucalo jos bolje, dodas neki stereo hall i dobijes razlicitu reverberaciju na kanalima i to je sve (skoro) sto ti treba... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Zvucna kartica... POMOC!!! | StevicaNish | Computer Hardware | 15 | 18-12-2011 06:41 AM |
zvucna kartica preporuka | sitter | Computer Hardware | 3 | 02-10-2010 12:47 AM |
MARC X zvucna kartica | Ad Fines | Computer Hardware | 8 | 01-04-2004 04:15 PM |