|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
Hteo sam odma da napishem gde to kupujesh u BG-u, o onda sam skapirao
da nije BG-u pitanju... pa me je obuzeo lagani "smoritis"... ![]() jer sam upavo chuo dosta pozitvinog o tom pivo al ga nisam probao... Nishta lichno protiv tebe al od danas te "mrzim" i to je to :P ![]() Do sada nisam bio u prilici da probam, kada budem hocu sigurno! ![]() Nisam Zajecharsko ni Valjevsko probao... pa sigurno godinamaaa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
opusteno , u svakom slucaju cim budem dosao u zemun javljam, pa dolazis na konzumaciju ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
|
![]()
Uh, secam se nekad i vrsackog "sampiona". Bilo jaaako lepo i pitko pivo, cak su pokusali i onaj fazon na piksli dodatna plasticna...mmm....nesto...sa sakom kikirikija...
Inace, kada je crno u pitanju, beskompromisno, nikad prevazidjeno, jedino, i najdojajcanije ikad-ever je bio zrenjaninski crni "Porter", radjen po engleskoj licenci, 7% alkohola, ukus...mmm...stvarno...nenadjebiv... U to vreme je samo becej pravio nesto crno, k'o da si cedio trulekse od sudja u njega....uzas...! ![]() Zip je takodje pravio i cuveni "tut-gut"... I to mi nedostaje, ima po nesto sad, pravi nesto bip, ali nije to to...
![]() |
#14 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Stela je stela
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Senior Member
|
![]() Stela je suvise sladunjava za moj ukus. Od domaceg volim samo jelen. Od bosanskog nektar. A od stranog bavaria. Ima bavaria six pack od pola litre da se kupi za 400 i kusur dinara u merkatoru u NS. Super je jer nije neka nasa licenca za pravljenje vec je stvarno made in holland. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
dan pauze pa ti posle na crveni Kruger hmmm ili mozda bolje prvo kruger xe xe Ne znam dal si ga probao al meni je stvarno 8) hmm chudno mi to da ima uvozno ako se vec puni kod nas... nisam ljubitelj bavarije uopshte ali sam mislio da se i ona puni samo kod nas tj da samo ta ima... Maaaa kikiriki moze da se trpa i po dzepovima... a dzepova bar uvek praznih ima xe xe |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Moderator
|
![]()
Uvek neka gomila reklama...
Jel ikad ikog reklama privukla na neko pivo? ...Ili ste probali na preporuku ili cef ili cenu...? Mene nikad nije privukla reklama, cak mislim da je vecina DEBILNA...! Secam se da je bas ta Stella imala par ok reklama, ali mi se pivo nije nesto dojmilo, obzirom da je precenjeno...
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]()
Mislim da ima kul reklama za pivo... al shto se tiche samog uticaj...
Ne mene efekat ima samo ako je novo pivo, al i tada prvo pitam dal ga je neko cirko od mojih... ako nije hmmm jbg neko mora da proba prvi ![]() Al taj isti efekat imam i kada vidim u vitrini neko novo pivo... tako da nije striktno vezano za reklame ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Precenjeno, pa ne znam, meni je prosto savrseno ... to i lasko pivo u staklenoj boci u sloveniji...
Ako nema to, opalim niksicko tamno. A ako nema nista od toga, daj sta ima i kul je ![]() Da, taj nektar izuva, to mi aca donese jednom prilikom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Pro Member
|
![]()
Karlsberg je imao dobrih reklama, ali realno uvek probam pa odlucim, reklama je tu da se samo slatko nasmejem posle podriga
![]() Tamno Niksicko i Jelenko...kada kupujem u marketu za kucnu varijantu onda ide Efes draft, Amstel falsice...tamni Ginis je odlican, ali cena u Maxiju ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koje ludilo... | Bockie | Pricaonica | 7 | 03-10-2011 06:36 AM |
Koje predpojacalo UA? | goran ns | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 10 | 06-08-2010 02:08 PM |
Koje predpojacalo?? | Hepek | Audio Produkcija - Tehnike | 17 | 05-10-2009 04:39 PM |
Koje Monitore? | Milanche_show | Monitoring | 8 | 19-01-2008 04:15 PM |
koje pro slusalice za mix? | bezsmisla | Monitoring | 8 | 09-03-2005 10:53 AM |