|
Produkcija Hip-Hop/RnB Muzike Snimanje, produkcija, obrada i aranziranje Hip-Hop/RnB muzike i slicnih pravaca... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
Uzmi i sam odvsiraj melodiju iz neke pesme...tako se pre radilo...dok nije postojao software.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]()
Ili neka napi?e softver
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Senior Member
|
![]()
Po meni semplovanje treba da je potpuno inovativno sto mu gromova,dakle, semplujes/rearanziras, da dobije drugaciji smisao. S druge strane, autori bez kompleksa i predrasuda nemaju problema ako gledaju semplovanje njihove kompozicije kao svojevrsan respekt a i promociju njihovog lika i dijela. Pa majku mu semplovanje ja gledam vise kao divljenje necijoj kompoziciji. E sad kad krene onaj dio o profitu, pa naravno da treba biti korektan i znati ko kosi a ko vodu nosi.
www.myspace.com/slikaiprilikamusika |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
nadam se da ce ti pomoci cinjenica da odavno ljudi ripaju vinile i sl u FLAC formatu koji je puno kvalitetniji od mp3 ako ne i kao wav... pogotovo klasiku,jazz i slicne muzicke pravce. u zadnje vrijeme(brzog interneta) sve vise se ripa u FLACu i sve ostalo
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
E pa kad smo vec kod jazza... | Maiv | Promocija radova | 4 | 20-02-2009 02:45 PM |