Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 10-08-2010, 09:41 AM   #11
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Default Re: gotivan studio

Quote:
Originally Posted by alavuk View Post

bas te dirnuo u zivac, kad si sve ovo naredjao......

a i dalje stojim iza ovog sto sam rekao..

slazem se, super izgleda studio. Dobar prostor, od opreme ne treba nista bolje za kvalitetan rad. Vidi se da su momci proveli neko vreme u inostranstvu. A imaju i ruDAW !! super!

a muzika, mogu vam, reci da je ovo (Grmi Sijeva) http://www.youtube.com/watch?v=eLRCW...eature=related JAKO dobro uradjeno / nakucano i izaranzirano. Spoj truba i moderne matrice...a i tekst je za deset klasa bolji nego gomila sunda koje sam cuo kod nas. Momci dobro rade...pravi spoj urbanog zvuka i nasog melosa.

Komentari se odnose SAMO ZA OVU PESMU...preslusao sam par ostalih na youtubetu, i SVE su daleko losije od ove, po aranzmani / vajbu i produkciji...ja bi gurao ovaj sound i pristup od sad.

Na ovo bi tako dobro leago Pitbull sa svojim latino repom ! (ALI NIKAKO NE NEKI NASI REPERI !!!! Onda bi sve otislo u k....)

Last edited by DaBear; 10-08-2010 at 09:43 AM.
DaBear is offline   Reply With Quote
Old 10-08-2010, 11:07 AM   #12
alavuk
Pro Member

alavuk's Avatar

ma jok sefe , eto da odgovorim na prozivku njemu i "ostalim" ... i kao sto rekox nemam studio imam "radionicu" i svasta dobrog/loseg izlazi ali sam pismen kol'ko tol'ko sad mi je gadan period posto mesam makedonski i srpski ....

xxx says : "Preko dana zemljoradnik a nocu disko zvezda"
alavuk is offline   Reply With Quote
Old 10-08-2010, 02:52 PM   #13
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Quote:
Originally Posted by alavuk View Post
Nakon uspje?no zavr?ene srednje muzičke ?kole upisuje se na SAE INTITUTE gdje zavr?ava sa diplomom AUDIO INGENIEUR.
: rotfl:
Pa dobro, mo?da čovek stekao diplomu u Parizu, tamo ka?u "Ingenieur du son", ?ta fali Ali nema veze - ulo?io novce u posao, radi muziku koju poznaje, super

@DzoniPFC: ?ta fali Neumannima, Avalonu i PT HD2?
Old 10-08-2010, 03:52 PM   #14
alavuk
Pro Member

alavuk's Avatar

francuski nisam ikada ucio u skolama ... celog zivota se pravim englez ponekad pomalo svaba ...

xxx says : "Preko dana zemljoradnik a nocu disko zvezda"
alavuk is offline   Reply With Quote
Old 12-08-2010, 10:15 PM   #15
allegrosteva
Member

allegrosteva's Avatar

Nikad mi nece biti jasno zasto ljudi imaju potrebu da pljuju po svakom ko uradi...nesto. Veceras mi rece cika Paja ispred prodavnice dok smo pili pivo-sinovac, Srbi ce ti sve oprostiti osim uspeha. A sto se tice "grmi sijeva"-svakoj nek si gu vozi svoje biciklo sto se mene tice
Old 12-08-2010, 10:15 PM   #16
allegrosteva
Member

allegrosteva's Avatar

...dok god ima ladnog piva
Old 13-08-2010, 12:12 AM   #17
DzoniPFC
Pro Member

Razlog: podrzavajte realne, a ne folirante.

nuff said.

edit:

ja ne pamtim kad sam video nekog da je uspeo na ovim prostorima, vidim samo ljude kako falsiraju uspeh zato i ne mozemo da imamo lepe stvari.

a cela moja poenta na pocetku teme je: ovaj studio je average. nista profi (za mene) tako da ne znam zasto zasluzuje specijalnu temu (i paznju.)

Last edited by DzoniPFC; 13-08-2010 at 12:18 AM.
DzoniPFC is offline   Reply With Quote
Old 13-08-2010, 12:34 AM   #18
Hollywood
Senior Member

Hollywood's Avatar

sta je sa vama ljudi?

nisam bio dovoljno jasan?

procitajte text ili ste svi toliko NEpismeni pa niko ne vidi nista cudno?

Hollywood is offline   Reply With Quote
Old 13-08-2010, 02:16 AM   #19
Ngino
Senior Member

Ngino's Avatar

"Hamzic Nihad allias NinoBoy rođen je 28.04.1984 u Priboju na Limu. Jo? kao mali?an u rodnom Priboju pokazivo je ogroman talenat za muziku te je pohađao Muzičku ?kolu Prof.Lasla. Dolazi vrijeme kada se seli za Berlin (Njemačka) gdje je uspje?no zavr?io srednju muzičku ?kolu Akkorden schule kod Prof. Trifković Milenka. Nakon uspje?no zavr?ene srednje muzičke ?kole upisuje se naSAE INTITUTE gdje zavr?ava sa diplomom AUDIO INGENIEUR. Cijelo vrijeme njegovog muzičkog obrazovanja sviro je harmoniku i klavijature te osnovao sa svojim bratom Hamzić Seadom allias Sejo Boy, bend pod nazivom HAMZIĆ BAND. Dug niz godina je Hamzić Band va?io za najkvalitetni i aktraktiviji Band u Njemačkoj o kome svjedoči mnogo ljudi i video zapisai. Te su čak kao malena djeca pratili cijelu estradu u biv?oj Jugoslaviji. Aran?er i producent u početku svoga stvaranja radi isključivo svom bratu Seji Boy-u pjesme "Hoću na tvoje rame "Sve je la?", "Kada prođe sve" koje su nagrađivane sa Oskarom HITOM GODINE u BiH kao i ?irom granica.. Nino Boy otvara muzički studio u Sarajevu pod imenom NINO BOY RECORDING gdje ula?e maximalni kvalitet u prostorije i zvuk."

Pretpostavljam da je na ovo covjek mislio?
Pa sta je tu novo? Nepismenost? Srpskohrvatski jezik je mutirao u kojekakve dijelekte. Stara vijest. "Kontas" je uzrecica koju mozes cuti u Bosni od ponekih intelektualaca!
Melos? Pa necemo se zaje...... ljudi!
Ngino is offline   Reply With Quote
Old 13-08-2010, 11:09 AM   #20
Gianfranco
Senior Member

Gianfranco's Avatar

Quote:
Originally Posted by DaBear View Post

a muzika, mogu vam, reci da je ovo (Grmi Sijeva) http://www.youtube.com/watch?v=eLRCW...eature=related JAKO dobro uradjeno / nakucano i izaranzirano. Spoj truba i moderne matrice...a i tekst je za deset klasa bolji nego gomila sunda koje sam cuo kod nas. Momci dobro rade...pravi spoj urbanog zvuka i nasog melosa.

Komentari se odnose SAMO ZA OVU PESMU...preslusao sam par ostalih na youtubetu, i SVE su daleko losije od ove, po aranzmani / vajbu i produkciji...ja bi gurao ovaj sound i pristup od sad.
Ping-pong loop je uzet iz pesme Enrique Iglesias - Ping Pong Song:
http://www.youtube.com/watch?v=C25zV2L6Sc8

dok je glavni loop/groove uzet iz Pitbull - I Know You Want Me (extended mix):
http://www.youtube.com/watch?v=lm7ZNfzziOM

Tipican nacin rada za ove prostore...
Cak i da nikad nisam cuo Pitbull - I Know You Want Me sa veoma velikom sigurnoscu bih znao da je groove ukraden,jer groove zvuci svetski,a sve ostalo (vokali,instrumenti...) zvuci jeftino produkcijski...
Gianfranco is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules