|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Ovaj neki zanimljiv band, ?to malo vuče na noviju Katatoniju, bio je neki topic nedavno tu, potpisali za nekog Zg izdavača... na čemu je to rađeno, jesi koristio fireface ili 2626, sjećam se da sam čitao negdje da je 2626 kori?ten za bubnjeve u tom studiju, kad sam preko search tra?io topice o 2626... ![]()
![]() |
![]() |
#12 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ti se svakako vodis zdravom logikom - ko daje vise, samo bih skrenuo paznju da treba recimo procitati manual od ove kartice da bi se shvatilo za sta je sve sposobna (osim pojacanja i konvertovanja signala), jer ako nekome treba neka od tih opcija specificnih za ovu karticu kao sto je ta integracija, reverb, comp, eq, itd, ona moze biti dobar izbor ... istina ne znam sta ima rme sve pa ne mogu da poredim, ali i nisam hteo da poredim nego samo da skrenem paznju ![]() Iliti ukratko, mislim da se kod ove kartice ne vidi sve na prvu. iliti ... kakvu "dusu" ima sunce ti ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
MAO
|
![]()
@MD
http://consecration.bandcamp.com/album/avi Ne, zbog routinga jer je sniman ceo bend odjednom, ja sam mogao snimati samo sa Onyx AD konverzijom, jer je mixer bio pun do vrha, a ja tada još nisam imao dovoljno opreme da sve vežem kako želim (to je drugi album po redu ikad kompletno sniman u tom studiju). Tako da su na tom snimku korišćenji Onyx konverteri sa mixete za bubanj, bass i jednu ruku gitara. Ostatak je overdubovan i usnimavan preko FF800, na kojem je i mixano. Ja sam ubrzo posle tog snimka odustao od Onyx konverzije, kupio posle toga tek 2626 i nabavio kablažu pa sad koristim Onyx kao preampe, a FF800 i 2626 kao konvertere. U jednom momentu sam nabasao na osetnu razliku između FF i Maudia u samoj konverziji i od tad izbegavam Maudio za bilo šta osim za manje prioritetne kanale na bubnju ili usnimavanje celog benda. @Sumanut ma, vidi se iz aviona sa tih par stavki koja je bila filozofija dizajnera ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Senior Member
|
![]()
A clock?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
MAO
|
![]()
Clock od FF. Master preko Adata
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
M-Audio Profire 610 ili...? | adept | Computer Hardware | 4 | 28-02-2010 05:08 PM |