Go Back   Rumski Forum > Pricaonica > Pricaonica

Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 23-11-2009, 06:56 AM   #11
ssskansi
Member

Default Re: Ja bih prezivio..

Drago mi je da vam se svidja...Ideja je potekla na Dvornikovom tribute-u kad su neki hrvatski izvođači napravili obrade Dinovih stvari uglavnom u revijalnom tonu. Saneovci su razbili svojom energijom i nastupom te sam ih odmah vrbovao da kod mene snimimo tu obradu.

Da smo normalna zemlja, dotični bi punili dvorane kao Halid Be?lić. Ovako, izdavačka kuća im je jedva platila neku sitnu lovu za snimku, mastering im je bio nemoguća stavka. Ma, napravio bih to i pro bono ali ne dam gu?ta izdavačima. Uglavnom, snimka nije ni pro?la mastering.

Imaju oni i fantastičnu obradu Dinove "Imam rep" koju su odradili sa Davorom Gobcem. To je bilo na koncertu "Kontra regula" ovo ljeto pred 20.000 ljudi u Splitu. U fazi mixa.
ssskansi is offline   Reply With Quote
Old 23-11-2009, 07:55 AM   #12
Hepek
Member

Default Re: Ja bih prezivio..

Meni je ovo iskreno najbolji muski vokal koji sam čuo u zadnje vrijeme, od hrpe ovi neki bendova koji se pojavljuju na nasim prostorima, a za svirku i energiju nema se sta reci, odlicnoooo..i evo link spota tamo sam stavio nesto drugo..

http://www.youtube.com/watch?v=uhc6Xx36VDE
Hepek is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules