|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]()
ma to je jebada što baš ne mogu da se sjetim ničega...ali ću naći način da je nađem...uuh
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]()
znaci, u ovoj pjesmi refren poentira sa sličnom muzičkom frazom, a kod kovača je pre-refren...prilično je dobro otpjevana pjesma...
anr bih ovako po sjećanju reko da je neki bluz-šlager balada |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
ja sam kontao da sam muzicka enciklopedija al sam se malo zajebo
![]() ovo pogoditi je mission impossible, al przicu mozak jos jedno 20-ak minuta btw, da li je vishe "prichamo o svemu" nego "hodamo polako" ili je vise "hodamo polako" nego "pricamo o svemu" ?
![]() |
#14 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
![]()
više je "hodamo polako"...al kompletna fraza je slična
nije geri...njega bi se odma sjetio pjesma zvuči staro i ima nostalgičnu atmosferu...maah jedva čekam da je ubodemo..svima će biti jasno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
brate izbija mi iz malog mozga, ufff explozija... jel klasicna pesma cuta dosta puta?
sigurno ti u glavi odzvanja produkcija bar 5%, dal mislis da je iz 60-tih, 70-tih?
![]() |
#17 |
Banned
|
![]()
po atmosferi mi najvise lici na doba animalsa
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
|
![]()
aaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne mogu da vjerujem da nisam mogo da se sjetim legendarne pjesme nights in white satin oooh boze |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]()
ubitcu te
![]() ![]() ![]() ovaj tred je najveca przilica mozga vidjena na rumskom, a glupost ![]()
![]() |
#20 |
Banned
|
![]()
al je asocijacija jasna...ne znam...kad god slusam ovu pjesmu cekam da misko kovac kaze "hodamo polako" i da krene refren ostala si uvijek ista :P
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
kako prodati pjesmu? | Hepek | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 3 | 06-11-2009 02:22 PM |
kako naplatiti pjesmu? | gricko | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 51 | 02-07-2009 04:48 AM |
Koje su sanse da nadjem Roland D50? | fischek | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 23 | 28-07-2007 07:37 AM |