|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Junior Member
|
![]()
Ne ne nisam otpanjio mislim nista nije klipovalo jednostavno mi je zvuk bolji kad koristim samo npr. Amplutube ali nista ne tvrdim mozda se moj dist nije slozio sa tom simulacijom polacala a mozda se tvoj opet super slaze ko ce ga znati dok ne probas
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
mani se Amplitubea i predji na Simulanalog guitar suitehttp://www.simulanalog.org/guitarsuite.htm
i ja sam ovo skontao na rumskom i odusevio se.Ovde imas nekoliko Bossovih pedala i simulacije nekoliko gitarskih pojacala.Po meni najbolje funkcionise bossova distorzija i Marshall JCM 900 mozda ces morati malo da pojacas signal na kartici.Posto imam bossovu papucu isprobao sam kako ce se uklopiti prava papuca sa vst predpojacalom i Marshallom JCM 900 bio sam zadivljen rezultatima.Ja do sada nisam mogao da dobijem takav zvuk ni na Guitar Rigu ni na Amplitubeu ni na Revaleru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Junior Member
|
![]()
Sve sam to probao
Zavisi zasta ti treba za Nu Metal i Zid hi gain gitara najbolje barem meni radi Amplitube |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Možda... ali gipsani!
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Member
|
![]()
Na koji plug in mislite Marshall JCM900, ajd stavi neki link da pogledam.
I da li stavljate neki blagi kompresor na ulazu dok snimate. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Tu imas sve sto ti treba.Za pocetak radi sa cistim signalom koji ces po potrebi pojacati na kartici,a kada ti to dosadi eksperimentisi sa pedalama. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mikrofonsko predpojacalo do 300 E? | Jan | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 20 | 08-02-2008 01:51 AM |
mikrofonsko predpojacalo.... | voomighty | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 12 | 03-02-2008 09:00 PM |
Koje predpojacalo??? | Milanche_show | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 10 | 25-01-2008 03:10 PM |