|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Senior Member
|
![]()
ubacen i novi mikser sa "normalnim" faderima
![]() nadam se da ce sve zajedno zvucat bolje nego sto izgleda
![]() |
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
Hmm...u 2009. godini izbace jednostavan audio recording program kakvi su dostupni vec godinama u velikom broju (cak i free) i odjednom svi Reason useri sretni kao da je u pitanju revolucija
![]() Izgleda da Propellerheadsi imaju ne samo Reason kao zatvoreno okruzenje vec i korisnike zatvorenih pogleda. Ne trazim kavgu ali ljudi ovo je Reason trebao imati jos godinama prije. Sad su oni to zapakirali u novi proizvod i kao prodaju pod novo. Fino fino... Ocekivao sam vise od propellerheadsa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
|
![]()
Ne vidim zasto je limitiranost koju Reason ima losa?? Zapravo mu je to i najveca prednost..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Senior Member
|
![]()
kad bi kojim slucajem Reason nudio svoje instrumente kao zasebne VST pluginove kojeg bi ste najradije imali?
meni je Thor broj 1 ![]()
![]() |
![]() |
#15 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Dakle mislio sam na ljude koji pricaju kak je ovo sto se najavljiva super cool. Gle 2009 godina je. Ja ne pricam o Reasonu. Ovo je banana. Hoces jos jednu sretnu vijest. Dongle protected!!! Super! Audio recording+Reason FX+ Nema VST podrsku +Dongle = mega glupost upakirana u fini marketing. Toliko o tome kak su u Propellerheadsu nekad govorili da nikad nece koristit dongle.... ![]() Pitam se samo koliko su platili onim ljudima na videu (ima na youtube) da idu "woooow" gledajuci u Record i snimajuci gitaru. Ajme meni pa audio recording postoji vec godinama. Super, zbilja super. Eto o tome pricam. Ne o Reasonu... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Junior Member
|
![]()
Facts...
Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Ipak, VST support iliti otvaranje je neophodno ako zele da prezive i zgrabe veci market share (pa "smesni" FL Studio ih je pregazio). Eventualno, obzirom da Reason kreira relativno mali razvojni tim, mozda ce se u doglednoj buducnosti pripojiti nekoj vecoj firmi ili hardver proizvodjacu kao Steinberg/Sonar/eMagic i evoluirati u nesto bolje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Senior Member
|
![]()
Propellerheads su se krenuli razvijat u jedinom mogucem smjeru koji im je ostao (snimanje), a tu su zagazili u teritorij sa puno jakih igraca.
Ja bi pricekao da izadje Record ili da se barem pojave prve recenzije/video clipovi pa da mozemo davat neke konkretnije komentare, ovako prica lagano skrece u standardno za i protiv prepucavanje
![]() |
![]() |
#20 |
Member
|
![]()
nisam odusevljen
po mom misljenju, midi out bi im bio mnogo bolji korak |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
:: Propellerheads Reason 4 :: | lesha | Audio Software | 9 | 25-06-2007 03:51 PM |
Propellerheads Reason 3.0 | SumAnuT | Audio Software | 12 | 08-04-2005 09:00 AM |