|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Junior Member
|
![]()
Preslusao sam ovaj album i generalno nije los.. ali evo par komentara:
Sam zanr je dosta neodredjen a pesme dosta sarolike.. mada na prvo slusanje pre svega zbog toga kako su odpevane deluju vrlo slicno... Stvarno ne znam gde bih svrstao ovakvu muziku, ali je skroz neobicna i zanimljiva. Zanimljivom je cine i malo neuobicajeni delovi koji ostavljaju neki poseban dojam o celoj pesmi, mada imam utisak da su u par pesama takvi delovi i visak. Cini mi se da je snimak malo mrsav.. nekim instrumentima kao da fali malo zivosti.Textovi mi se svidjaju! Mozda sam bio malo previse kritican, ali vasa muzika je stvarno vrlo interesanto, ocigledno se ne drzite nekih sablona i odredjenog zanra tako da niste ograniceni... u svakom slucaju album je i vise nego vredan slusanja i mislim da vasa muzika poseduje neki kvalitet!
Nista nije onako kako izgleda!!! Last edited by hormon; 07-03-2009 at 01:40 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Senior Member
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
prvi post pa oma odje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Junior Member
|
![]()
Muzikantska sujeta je cudo...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
procitaj BAN sekciju pa ce ti biti jasno!!
poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]() ![]() ![]() E sad će se uključiti Maiv i Lacky : vikend rasprodaja smijeha ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]()
sta bi sa ovim ljudima?
prosao je ban ![]()
![]() |
#20 |
Junior Member
|
![]()
Sad ja treba da perem, pored vesa i tudja ubjedjenja.............
Sirim "svetu" rijec rumskog medju najblizim prijateljima, a oni bas nasli da prvi post napisu na ovoj temi..............odakle im pravo!!!! ![]() Kakav jadan bend je ova Aura+, kad pored ovako pronicljivih ljudi tezi nezasluzenom trajanju............ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Uspavanka - redone (sad kroz AURA kutijicu :) ) | MUzzY | Promocija radova | 2 | 05-08-2009 08:33 PM |
Imam novu igracku :) Fishman Aura Acoustic Imaging | MUzzY | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 2 | 15-07-2009 09:12 AM |
Besplatan pristojan hor | buzUki | Audio Software | 4 | 28-04-2008 04:32 PM |
:: Besplatan plugin iz SSL-a (Mac only) :: | lesha | Audio Software | 3 | 08-10-2005 02:52 PM |