|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Sa api 2500 kompresorom sam se susreo samo kao VST , i odusevljen sam sa njim . A ako hoces moj savet za Neve like preamp ..... uzmi Ma5 ili Great river ( u api rack u ) i neki kompresor po volji ...... Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Senior Member
|
![]()
To je sve ok i ja bih tako nesto jos bih ustedeo,ali najveci problem sto cisto sumnjam da u Artistu mogu to da nabave posto ne zastupaju ni Avedis ni Great River,Api mozda i to je veliko pitanje,nista videcu sutra u svakom slucaju pomogli ste mi puno.Neve 8801 i UAD 6176 mogu da nabave pa mi je to bio i izbor,Great River pitao i ne mogu,a za Avedisa i Vintech ne znam da li uopste da pitam,tako je to kad postoji samo jedna radnja pa od nje i zavisis
![]() U svakom slucaju veliko hvala na savetima, jos kad bih mogao da ih realizujem,ali bice ono, uzmi sta imaju i budi srecan ![]() http://www.vintechdistribution.com/reviewstests.html Ovo mi je bas zanimljivo koriste 2N3055 tranzistore Last edited by grada27; 16-07-2008 at 10:06 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
VIP Member
|
![]()
Pa, zbog toga sam i mislio da je pametno kupiti 2 preampa koji su karakterom razliciti. 7600 mi je odlicno legao na hip-hop vokale, i bilo sto sto treba da bude tvrdo, a Vintech kao jeftiniji Neve klon je mekaniji, tako da to moze da zavrsi pop vokale i ostale mekotarije
![]() U svakom slucaju, izbjegavao bih 6176, nisam fan. Ljudima je uglavom ok, dok ne cuju poredjenje sa nekim ozbiljnijim komadom. Mada, cuo sam neke odlicne usnimke i sa njega...zavisi u cijim rukama je pot ![]() A sto se tice API 500 formata, to je daleko najpametnija kupovina, jer ne moras da istreses pare odma, nego lagano punis, a prakticno sve u 500 formatu radi odlicno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() ako ne mogu API 7600 na koju zamenu da pucam? pozz! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
MAO
|
![]()
razmisli ondak o alternativama artistu, nisu oni sveta krava.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Moderator
|
![]()
bez religije molim
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Member
|
![]()
pa ima jos bar 2 prodavnice koje donose opremu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Member
|
![]()
Pozdrav svima
Na temu channel stripa,API 7600 je izvrstan i nije bas kao sto ga opisujete ,sav u midlu.Veoma je upotrebljiv za razlicite aplikacije i razlicite muzicke zanrove. Najbolja izbor ako zelite da gradite svoju miksetu.Dizajniran je u potpunosti kao kanal iz miksera,postoji i opcija sa vertikalnim panelom.Prelepo izgleda,prelepo zvuci i ono sto najvise volim ne pada mu cena ,uvek se moze prodati za pare koje si ga platio. Mnostvo konektora omogucuje da ga koristite kao tri potpuno autonomne sprave.Transformator na izlazu svake sekcije-max izlazni nivo 29db-linijski ulaz bez distorzije do 30 db. Ako je neko zainteresovan cena u Beogradu moze biti 2150 Eura. Kao i sva druga API i Arsenal oprema-cena na sajtu pretvorena u euro minus 20-25%. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Empirical Labs - channel strip NOVO | DaBear | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 09-04-2009 01:08 AM |
:: URS Classic Console Strip Pro :: | Everbeatz | Audio Software | 9 | 06-07-2007 11:00 PM |
grupa STRIP... | bassystem | Promocija radova | 15 | 30-08-2006 12:17 AM |
s3p (strip) | dacko | Razno | 25 | 21-07-2005 12:44 AM |