|
|||||||
| Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
VIP Member
|
sad sam preslusao ..(zahvaljujuci azurnim korisnicima rapid share-a..
Zvuk..ne znam... slusam tiho na kompjuterskim NS10 yamaha...ok je...nas YU standard. Nisam znao da je Santana gostovao sa gitarom na par stvari...he,he. Od kompozitorskih inspiracija - ima svega..samo da procesljam malo....
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Member
|
Quote:
ima yu standard i boljih primjera,to je trebao bit srpski giboni projekat ,koliko sam cuo to je drzavni projekat tu su trebali bit i razni strani izvodjaci i td... a i budzet kazu da je bio jako fin... sve na svetckom nivou,meni su licno digli ljudi iz pinka digli frku u studiu kad sam nesto mixao tamo u pink,to jest njima su prenijeli da se studio oslobodi sto prije jer se radi o ludilo ploci koja treba da pocne da se radi,strani producenti,pjevaci poznati iz inozemstva i tako dalje... Ja sam bio u fazonu konacno neko radi nesto alal vjera.... Medjutim dobih disk i.......!!!? Ali boze moj mozda to tako treba...
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
nisam preslusao,niti imam nameru
nije to po mom ukusu,predosadno je |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Pro Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Member
|
Quote:
Tebi ili se Kiki nesto opasno zamerio ili...... pa koristis ovo da ga ispljujes Primetio sam na ovom forumu da ako nesto neko kaze da ne valja svi za njim da upravu si, a da je neko rekao kako dobar album svi bi rekli "ubija" Poslusajte malo bolje ovo je vrh Ja licno ne slusam ovu vrstu muzike i o pesmama necu ni da komentarisem ali mix, produkcija itd... nemam reci To je licno moje misljenje da drugi ne zamere |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
MAO
|
nema zamerki, meni su ove dve pesme sto sam cuo tesko smece kao pesme, produkcija mi zvuci na TV skroz korektno, jednio me boli autotune koji se i na jebenom trejleru cuje. pojma nemam ko je ciljna grupa ove ploce, uz sav trud koji je ulozen. savrseno suvisno.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
VIP Member
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
MAO
|
serem ti se u kritichare
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Pro Member
|
Mladjan Dinkic, Marina Tucakovic.
Fuj, u najmanju ruku mi se gadi sve vezano za ovaj "izbljuvak" od albuma. Last edited by silicon science; 02-08-2008 at 02:25 PM. |
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|