|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Senior Member
|
![]()
jbt,upravo sam se zavlacio iza kompa da vidim koliko tih spdif-ova ima.bas su ga zakomplikovali,ima i spdif in i spdif out,kao i adat in i adat out....a u rutingu za sve to nude samo pola opcija
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Senior Member
|
![]()
probaj ovaj session template,iskopao sam ga malopre,mozda uspes
pozzzzzzzzz..... i laku noc Last edited by milanCHE; 23-04-2008 at 10:04 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Ivan Lekic
|
![]()
hvala Milanche resio sam problem .. rutiranje koje sam slikovito postavio je pravo i dobro .. problem je u tome da mi je u lexiconu podeseno analog in .. umesto da bude na coax .. jebi ga . uvek neka glupost .. znaci taj je problem resen .. a evo ga sad drugi ..
sve sam namestio i sve radi .. e sad .. kada u nuendu ukljucim constrain delay compensation da bi sve bilo lepo sinhronizaovano .. u masteru gde mi se nalazi md3 i jos neki powercore pluginovi se mutiraju .. odnosno jednostavno iskljuce i ne mogu se koristiti kada je ta opcija ukljucena i to je samo sa poco plugovima .. to se desava samo u masteru .. dok na obicnim audio kanalima powercore plugovi rade normalno .. sta se sad desava u k.... Dejo,ostali .. pomagaj .. kako da resim ovo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Senior Member
|
![]()
ja sam imao slican problem sa samim dsp plugovima kartice,prilikom ukljucivanja constrain del.compensation-a,probaj da promenis latency na kartici,ja mislim da sam tako bio resio problem.ne zameri ako gresim,ali mislim da sam tu nesto cackao.nema sta da zeznes.uostalom,Oggy bi ovde morao da zna da ti pripomogne,a drago mi je da ti je proradio lexicon,sad znamo da je dobar setup koji si prikazao(a dobar je i ovaj zadnji zipovan koji sam stavio u attachment malopre)
pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
cim malo udjem u fazon .. postavicu slicne presete na vokalu lex - vss3 - impulsi .. pa da vidimo sta se desava ... pozz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Ivan Lekic
|
![]()
jos uvek ista prica .. ima li neko neku ideju?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Ivan Lekic
|
![]()
evo sta se desava .. na masteru plugovi sa poco-a se zamrznu posle aktiviranja delay kompenzacije
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Moderator
|
![]()
Dosli smo da sve radi osim TC plugova na masteru. Malo je nezgodno preko telefona to resavati. Izgubismo sinoc vremena i vremena da bi Ivan ukapirao da mu je Lex u analog modu...
![]() Verovatno je tu u pitanju neka interna latencija plugova i da oni trokiraju kada se ukljuci constrain delay comp... Razmisljao sam, pa sam dosao do zakljucka da bi problem mogao biti i u FW, posto je Ivanov PoCo FW izvedba. Bilo bi dobro da se javi neko ko je imao (ako je imao) slican problem, jer vise ne znam sta bi moglo da bude u pitanju.
![]() |
#20 |
VIP Member
|
![]()
Mozda je glupo, ali...
Zasto si uopste treba da upalis taj delay compenstaion? Koliko ja kapiram, ako sa lexa vuces samo reverbe, taj latency ce da ti dodje nesto kao predelay ![]() A mozes i da snimis return od reverba na track, i da ga rucno pomjeris... |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Routing u cubase :| | kVu | Audio Software | 10 | 07-05-2007 02:57 PM |