|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
|
![]()
moja DVA umetnichka imena su nastala josh u osnovnoj shkoli.. za ovo shto radim sa ortakom (the speakerz) mi je pseudonim HeatMan.. tako me je znao ceo net i sve ekipe koje su igrale counterstrike u to vreme..
![]() ![]() a drugi.. Salliery nastao takodje u osnovnoj shkoli.. tako me zovu svi koji me poznaju.. u kraju i dalje.. bio sam budala.. tukao se.. itd.. da vas ne smaram i ne kvarim mishljenje o meni.. pa su me jedno vreme zvali sudija dred.. pa onda Don.. da bi na kraju ortak izvalio don salliery.. i od tad me svi tako zovu.. i da, drago mi je shto je usko povezano sa celom mocartovom prichom.. zato sam izbacio don.. ipak, kolko god se trudim, mocart nikada necu biti.. to je shto se tiche rep grupe koju chinim sa josh jednim ortakom.. grupa se zove "omerta".. zashto? e to vec ima duuugu prichu.. ukratko: bilo nas je trojca (h.e.d. - heatman esla devla).. posle nekog vremena esla je pocheo da se gubi.. i jednostavno nije bio nasha krv (a vlada - devla - i ja smo rodjeni na isti dan i bukvalno smo kao braca).. uglavnom posle velikih "nesporazuma" i par konflikata (konflikta, kako god) ![]() eto.. toliko od mene.. pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
![]()
ja nemam umjetničko ime...imamo nickove i čuda...al bih se uvjek potpisao sa svojim pravim imenom
Djoko Frojd |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() poz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
jednom sam pisao knjigu u kojoj je glavni lik bio Korenjak, zak se i zvala knjiga o korenjaku....al to nije bilo ime to vam je bilo kao neka vrsta ...coveka....
i tako sam se bio uneo u to delo da nisam spavao i svuda sam pisao malo po malo gradio...u trolejbusima ...na faxu...svuda.....tad nisam mogao da vidim da je to bilo pravo ludilo....(jer sam sam bio u njemu)....e ono sto se desilo posle...donelo mi je da shvatim duboko znacenje reci strast ...i mera....jednostavno nisam imao meru.... e onda je dobri Bog, visa sila, ima nesto, slucajnost, marfijev zakon,sudbina, energija, nafaka,...ili kako ga vec ko zove.... ucinio sledece..... ja dam tu moju knjigu u rukopisu jednoj drugarici ( sestri po peru ) da procita....i ona je ponese na more.... kao sto vec i predpostavljate, naravno da je izgubila..... E tad je nastao pakao...ne znam dal vise zbog knjige ...ili citave zbirke pesama...koja bese u istoj svesci.... godinu i po , dve ne znam vise sad ni sam, rada je otislo....nekim primorskim lokalcem ko zna "dje"... nocima sam zuljao mozak da se setim svega rekonstruisem...ali to jednostavno nisu bile te recenice..... e tad sam shvatio da je sloboda tako super stvar... kad nisi strasno vezan za nesto...bilo da je delo ....bilo da je stvar....( sto se tice ljudi to je malo drugacije)... samo sam sebi reko zaboravi....vratio osmeh ....i kreno da teram dalje....mirenje je nekad spasonosno.... eto od cele price ostao mi je ovaj web nadimak.... a i ne zvuci lose jer kad se razlozi to je Jak Koren...koren jak(snazan)... Naravno posle toga sam prestao da pisem ....zasto?....jer sam se bio zkroz navuko na pisanje da nisam ni spavao....strast ko i svaka druga.... treba joj naci meru i mesto....i ne ispustati je iz oka....da ne zaglibis u to da sebe ne vidis vise realno... da ne zvucim ko ekstrem....sad pisem textove za pesme ...i onda kad zaista imam sta da kazem....onaj osecaj kad posle hiljade casova ispitivanja nekog dela zivota.....izadjes iz laboratorije noseci sve u jednoj recenici.... jos ako donosi mir.......prava milina ![]() neko ce sad da prospe neki dobar stos na ovu moju sagu al ne mari i to volim kad predje u nesto preozbiljno...da ga okrenemo na za'ebanciju... ![]() ![]() pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
E da sto se tice sna....
kolko sam samo stihova i melodija.....ganjao do zore....i umakose mi. jedan savet za ljude kojima se to desi... ako vec ne mozete da se setite, bolje zaborevite na tu vrazju avanturu. u protivnom neki cir je nezaobilazan...(zeludac....i tako to) ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Junior Member
|
![]()
hmmmm....smatram da je "umetnicko ime" jako vazno za gradjenje nekog imadza, mada, ako si kvalitet u tom poslu ne treba forsirati bilo kakav atraktivniji naziv od onoga koji se vec poseduje.
Takodje, kada se bira ime koje ce te prezentovati u javnosti, treba izabrati nesto u skladu sa onim cime se bavis, nesto sto jasno karakterise osobu koja ga "nosi"
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]()
E moja Anita....
pet godina zivota sam proveo slikajuci perom i recima.....ipak tih 16 zbirki nakon svega ne zelim da objavim... Znas kako kazu : Ono sto me ne ubije ojaca me ![]() Mada sam zamalo poginuo..... Ima onaj stih od Branka Miljkovica koji je ujedno i njegov epitaf i glasi: Ubi me prejaka rec.... e to je stvarno moguce.....mene kad pronadje dobra knjiga tri nedelje sam slogiran i ne mogu se povratiti....pod uslovom da sam preziveo...naravno.. Sta cu tako jako reagujem na dobru poeziju roman ...a narocito pripovetku...(likovna dela su vec za neki drugi vorum ![]() Ipak jeste da je ovo van teme na ovom threadu ali da kazem jos ovo... Cudna su to stanja sto ono kazu ne bas cista.....kad te nesto mnogo ponese...deluje nestvarno radosno misticno....a u pozadini neka strepnja i strah... Mozda cu te i poslusati pa napisati drugi deo te price ali bicu zadovoljan tek kad bude vodila miru...i mir iz nje zracio... Do sad sam u tim cackanjima po mozgu i dusi nasao samo nemir.... Ali pravi stih i kad mu iznedris pravu muziku moze gore(planine) da pomera...unutrasnje naravno...mada ko zna....jaka je ...jaka je to sila.... Elem zato nisam pristalica nekih umetnickih imena i brendova.....(malo mi to pozerski al ponekad stvarno stima) neka neko obicno ime i prezime iznedri nesto tako veliko i lepo ....i to ce ga uciniti neobicnim za druge...a za njega samog jos obicnijim u prostoti cistini misli.... Ne treba misliti sta ce drugi reci vec uhvatiti ono sto je tako cesto neuhvatljivo .....sila koja je tu negde i samo ponekad mozemo da je spoznamo... da pojasnim: privilegovani smo u tim trenucima osame kad se priblizimo uzvisenoj lepoti sveta....ako u tom trenutku pocnemo se preslisavati (racunati) o slavi koju cemo postici i kako ce svet hvaliti potpisano delo....nikada nam se ta dimenzija nece dovoljno pribliziti.....ukratko uskratice ti se... Tako da ne treba se osecati usamljen u traganju za jos lepsim i jednostavnijim oblikom melodicne reci....to je podvig....i trazi zaista entuzijazam i neprodavanje duse.....svaka pogodnost povuce coveka....i udalji ga od duha i duse .... al to vec svi znaju prost narod reko: s kim si taki si.......i kako sejes tako i zanjes.....kakve su ti misli takv i zivot.... e to bas nece izaci iz ludog zivota ...za to treba mir i svaka misao da bude kap kristalna bistra koja preko mnogih stena stize... A prepreke kao gljive nicu iz tla po kom krenemo iz ovog drugog(ludog) izaci ce nesto zabavno i naravno ni tome ne treba okrenuti glavu....to nas budi iz dubokog i cesto opasnog sna (inspiracije) uzgred evo da pokrenemo i jos jednu temu :koliko se ko oseca sam u trenutku nadahnuca....( sam ili sa nekom silom jos pored tu u sobi u sebi?) ja jos nisam rascistio.. nekad dobru pesmu zaista osecam kao dar(a ne kao plod nekog tamo mog genija) ...a nisam bas zasluzio...ko ce ga znati... Elem dobra je ideja da se pise zajednicka prica razmisljacu o tome ![]() P.SNe znam kako da objasnim ali evo da probam: ono sto najvise volim za mene je cesto opasno i isceljujuce u isto vreme ![]() pozdrav ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]()
de pojasni malko to za plagiranje?
znas cesto se pitam dal sam skontao sta treba ili mislim na desetu stvar ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Pro Member
|
![]()
Aaaaaaaaaaa....kasno mi se pali bubreg...
htela si da kazes da mislimo isto sory ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Denyken kao gitarist/član benda | Reinhardt | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 9 | 08-04-2009 06:32 PM |
Ime benda - opet | OFF | Pricaonica | 31 | 11-11-2008 07:15 PM |
Ime benda | Mogli | Razno | 14 | 30-11-2006 11:28 PM |
ime benda - help! | makaay | Razno | 28 | 30-11-2006 01:30 AM |