| 
 | |||||||
| Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  23-10-2007, 06:58 PM | #11 | |
| Banned Join Date: Nov 2006 
				 |  Re: Video animacije Quote: 
 poz | |
|   |   | 
|  23-10-2007, 06:59 PM | #12 | 
| Pro Member Join Date: Feb 2007 Location: SD/NI 
				 |  Re: Video animacije 

Odradices to u Premier-u kao sto ti je Zvincic rekao, naravno koristi keyframing, a onda ce ti trebati Adobe Encore DVD ako zelis da to bude DVD menu ili ako hoces vec da DVD bude profi odradjen...

__________________ Ipak, sta kog vraga ja znam, imam tek 20, jos uvek nisam nista konkretno uradio u muzici, i pijem mleko skoro svakog dana... | 
|   |   | 
|  23-10-2007, 07:18 PM | #13 | 
| Moderator Join Date: Nov 2004 

DVD moze da odradi i u Nero Vission Expres-u

__________________  "Ne znam sta se desava, imam strah od pletenja..." http://www.sunflower-fest.com/ | 
|   |   | 
|  23-10-2007, 07:46 PM | #14 | 

Sve zavisi da li preferira komplikaciju uz kvalitet ili brzinu uz solidan kvalitet... Inace svi Adobe programi su radjeni u slicnom fazonu, pa nije neki problem navici se na recimo Encore ako je radjeno u Photoshop-u i Premier-u...

__________________ Ipak, sta kog vraga ja znam, imam tek 20, jos uvek nisam nista konkretno uradio u muzici, i pijem mleko skoro svakog dana... | 
|   |   | 
|  23-10-2007, 07:52 PM | #15 | 
| Moderator Join Date: Jan 2007 Location: Beograd 

e, mene zanima (malo nevezano sa temom) kako da uradim animaciju nekog logoa? recimo, uradio sam u psu logo.. i sad zzelim od toga da napravim gif koji se neshto kao tripuje..   kao da se slika iscimala i to.. al sam rechit ovih dana,..  elem, u psu ne mogu da skapiram kako da napravim slide show.. a premier nemam.. mislim, da li tako neshto mozze da se uradi u premijeru? i da li je potrebno da se onda svaki layer iz ps-a prebaci u premier da bih mogao jedan po jedan da tripujem razlichito... nadam se da znate definiciju "tripovanja"..  pozdrav! | 
|   |   | 
|  23-10-2007, 08:05 PM | #16 | 

@heatman Mozes u Premieru komotno da video materijal da prebacis u loop GIF, e sad, ako planiras da od fotografije pravis animaciju, trebace ti neki drugi program, a inace mozes da ubacis u premier sliku po sliku i da dobijes gif... 
|   |   | 
|  23-10-2007, 08:08 PM | #17 | 

pa ne.. ja bih u photo shopu (ili ako to mozze u premieru da se odradi) uradio logo i pozadinu i onda po logou uradio efekat vetra ili tako neshto.. da se iskrivi slika i vrati se ponovo.. i tako da se vrti u krug..   treba mi za mojsvemir..  pozdrav | 
|   |   | 
|  23-10-2007, 08:25 PM | #18 | |
| Pro Member Join Date: Jan 2005 Location: Split 
				 |  Re: Video animacije Quote: 
  za aftere postoji plugin koji simulira efekt vjetra 
				__________________ -- De?urni mrgud | |
|   |   | 
|  23-10-2007, 08:28 PM | #19 | 

definishi aftere..   koi program? koi plug? kako? shta? zashto? koliko? kuda? kada? mozak.. bandera.. | 
|   |   | 
|  23-10-2007, 08:31 PM | #20 | 
| Senior Member Join Date: Sep 2003 

Imao sam potpuno istu pricu kao i ti i moj savjet Vegas i opet vegas. Mjesec dana sam instaliravao Premier...itd (jedno 5 naj softa za to) ..ali Vegas ti je najbolji za nas koji se bavimo audiom.Vrlo jednostavan za shvatit ..i sto je najvaznije STABILAN i nezahtjevan. Upravo sam zavr?io jedan rođendan te upotrijebio dosta animacije texta itd.. ..i za sada je odlican..e kad to konvertira? u avi tad treba renderirati u DVD pomoću nekih od rendera ima ga i vegas..mislim da je neki movie maker ili tako ne?to ja to radim u ulead moviefactory...gdje napravi? meni i ostle priće..pitaj ako zapne?.. 
				__________________ Toutes les comparaisons ont été faites en utilisant les rangs la taille de l'échantillon était calculée rétrospectivement en utilisant les résultats de l'étude actuelle.. | 
|   |   | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| kalson - like you (video) | kalson | Promocija radova | 6 | 16-11-2008 02:28 PM | 
| video embedding | fischek | Predlozi i sugestije | 18 | 27-03-2008 04:07 PM |