|
|||||||
| Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... Oaza za "stvaratelje" pjesama... pričajmo o izvorima inspiracije, razradi ideja, strukturiranju pjesama, instrumentaciji, tehnikama aran?iranja, pisanja tekstova.... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#11 | |
|
Junior Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
VIP Member
|
Moze!
Vjerujem da će ti biti zahvalni i ostali članovi foruma, a da ne govorim i umjetnici cijeloga svijeta, s obzirom da točno obja?njenje i rje?enje za ovo jo? nitko nije prona?ao. Postoje mnogi načini da se pro?iri izraz itd... ali...Jedva čekam. ![]() p.s. Ja nisam rekla da se meni to događa sa svakom pjesmom. Događa se ponekad, kad ka?em poantu u manje riječi nego je potrebno za pjesmu. Ustvari, to i nije problem, koliko je nepraktično. Već razmi?ljam da napi?em knji?icu poezije.... |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Pro Member
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
VIP Member
|
Rekla sam podijeliti SA nama.
Znam da su to tvoja djeca... osim dvoje bračne, ja ih imam jo? stotine vanbračnih... za neke forum zna, za mnoge ne zna.. mu? zna za sve i prihvatio ih je kao da su njegova. I dan danas imam problema sa time da svu moju djecu vide svi ili neki ljudi. Kao kazem... nezrela su jo?....Zamislite sad da netko ovaj moj post izvuče iz konteksta. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Pro Member
|
kontekst?
sve recheno smatram doslovno.. ako je umjetnost opchenje (kako to pesnik reche) onda su rezultati tog opcenja.. djeca samo.. neki kazu da su umjetnici zauvijek zarobljena djeca u tijelu odraslog covijeka (hus iz valjka, kolko se ja sjecham) pa di smo sad? sebe smatram djetetom od 30 i kusur djetetom koje vozi automobil djetetom koje izlazi redovito na izbore djetetom koje samostalno zaradjuje novac djetetom koje ne voli cekati u redu u banci (fala ti boze na net-bankingu) djetetom koje obozava svoj les paul djetetom koje je svijesno.. svijesno da je odrastanje eskapizam a ja sam borac po prirodi ne posustajem ne bijezim.. odrasli bijeze odrasli lazu odrasli mrze odrasli ratuju odrasli stare ..odrasli umiru a |
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|