|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
naravno... necu vise nista da dodajem, al ipak poslusaj jos necije misljenje jer nije isto realno suditi o necemu sto si cuo vec 1000 puta i postane ti sve vise ok kako vreme odmice... ja sam ti rekao svoje misljenje na prvu loptu.. dakle, po meni ima momenata koji zasmetaju
ali da se vratim na pricu... malo sam sad sa vise paznje preslusao sve i mene recimo definitivno iritira ove "dirke" + hammond... ovo sto seta levo-desno u kompletnom mixu... mene bar razdrazuje... i malo bi smanjio hammond jer mi se cini da bi opet sve lepo pokrivao i kad bi bio par db nize.. ovako mi je malo nametljiv i mrlja ostale instrumente koji su i odlicno odsvirani i odlicno zvuce u svakom slucaju, drago mi je da nisi zlonamerno shvatio kritiku ![]() e da, i meni su 80-e omiljeni period u muzici, da se razumemo i oko toga ![]() pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Pesma je lepa i u modernom aranzmanu bi pokazala svoju pravu snagu. Svidja mi se kako je gitarista svirao taj solo. Vokalna linija je bas zahtevna i tu bi se i bolji pevaci oznojli, mada ja licno volim taj splitski nacin pevanja, cak i kad ima onog zrna nesavrsenosti u glasu. To je meni tako slatko, a ne znam objasniti zasto. Jedino imam zamerke na tekst, moglo je to bolje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
hvala
![]() iako ja zapravo nisam gitarista benda ![]()
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Au jbt
![]() Jel mogao pevac da krene iz skale nize i lakse? Ubi me u glavu odmah od pocetka, kao da je refren ![]() Lepo peva covek nema sta, meni se svidja sve posto nisam naslusan ovakve muzike, pa samim time nisu mi ni ovakvi aranzmani dosadili ... Da mi pustis Dragojevica, pa Georgijeva, pa ovo ... ne bih imao utisak da se nesto promenilo, to je taj fazon ...
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
josh jedna | cAAc | Promocija radova | 17 | 02-09-2007 02:47 PM |
jedna u milijun... | zvincic | Razno | 10 | 18-07-2006 09:53 PM |
evo jedna pisma! | SandRob | Promocija radova | 15 | 18-10-2003 12:55 PM |