|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
mod?rateur analogue
|
![]()
e pa ljudi da obavijestim, ako je ko slucajno u Zagrebu 18-og, ili oce da navrati.. moj prvi nastup nakon 5 godina. sa dva prijatelja/kolege.. projekt Luftwaffe, u sklopu festivala "Zedno Uho" (bit ce par bandova iz BG takodjer), teatar ITD. jedan od te dvojice je tkdj. na Rumskom, Analog Moon Rider, iliti Niksa, koji mi je popravio gomilu sinteva..
ukratko, vise-manje improvizacija tri tipa na puno sinteva, klaviru, analog sekvenceri, vocoder, space echoi itd. stil: ambient, psihodelija, berlineschule rane 70te i sl.. http://www.sczg.hr/default.php?id=prog&progID=1768 imacemo par session-a kod mene u studiju ovaj tjedan, da malo dogovorimo tehnicki dio, kud ide din sync, arpeggio clock i mozda par tema malo smislimo unaprijed .. bilo bi super da navrati neko sa rumskog, Milos, puRe, ekipa .. ![]() Last edited by clusterchord; 11-05-2007 at 10:10 AM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Snimam uzivo pitanje ... | Geronimo | Audio Produkcija - Tehnike | 8 | 25-07-2009 08:56 PM |
Snimanje koncerta uzivo | akordeonista | Audio Produkcija - Tehnike | 27 | 12-07-2009 08:02 AM |