Re: Bas trap
Da, to je Rockwool ili ti Lana de roca ( na spanskom ) ili kamena vuna. Nije obican kamen nego vulkanski kamen. I ja sam ovde nasao marku Isover.
Ovo sto sam ja uzeo je dolazilo u pakovanju od 10 tabli velicine 1000x1200mm i debljine 20mm. Namerno sam radio bez rukavica da bih video koliko ce da mi smeta ili bocka. Posto sam davno radio krov kuce sa mineralnom vunom ( pre 20-ak godina ) , i secam se da sam se nagutao ( iako sam imao masku ) i iziritiarao kozu , hteo sam da vidim koliko je ovo zajebano na dodir. I mogu reci da ama bas nista nisam osetio. Znaci , po meni vrlo bezopasno za rad ( naravno , ako se seku samo 4 panela , ne pricam za secenje 2 tone matreijala ) . Za svaki slucaj sam ipak panele obmotao mekom plastikom.
Eh , da, sada su mi visoke frekvencije iskocile pa cu morati malo da poradim na tretiranju sobe sto se tice srednjih i visokih. Iza mene je goli zid pa cu ga verovatno prosarati panelima isovera od 500x500mm pa preko njih onaj Impactolan debljine 10mm i na to mozda onaj piramidalni sundjer u kombinaciji sa istim kvadratima samo bez isovera. Mozda neko ima bolji predlog ??? Bio bih zahvalan za jos neku ideju.
|