Go Back   Rumski Forum > Audio produkcija > Gitarska Produkcija

Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 03-03-2007, 04:36 AM   #11
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

Default Re: Bassman 70

Quote:
Originally Posted by Rocket Roll View Post
Ampeg glavu NeĆeŠ da prodaješ, a ako je budeš prodavao, sačekaćeš da se obogatim pa ćemo da pričamo.

Bassmani su ipak češći, net cena im je, kako rekoh, cca 500 dolara. Ako nije hitno, Yoda, daj oglas, traži toliko i čekaj.
U svakom slučaju ću sačekati.. jel imaš nekog majstora da mi preporučiš za skoro 100% restauraciju istog?
Arthur is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2007, 11:41 AM   #12
dawid
Senior Member

dawid's Avatar

Hvala na linkovima. Vidim da 73. spominju kao "dobru" godinu. Jos se niko nije javio na pm (:
Meni se za nijansu vise svidja bassman. "Mudastiji" je. Valda zbog lampi. A marshall je marshall,i opet rebus, a meni trebaju pare za UADa i mic.....aaaaa!!!!
Kao kada pitaju roditelje koje dete vise vole!!
dawid is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2007, 01:48 PM   #13
Rocket Roll
Member

Rocket Roll's Avatar

Ima nekoliko majstora, preporučio bih prvo Pecu, ali i ostali znaju posao:

Petar Filipović, P&K Audio, 063/230-503, taj radi mnogo lepa pojačala (point-to-point, Orange Drop kapacitori, i sve to) i zna znanje,
pikaudio@eunet.yu
011/610-452 (posle 17:00).

Nebojša Čupić, (063) 264-730, servis "Apollo", sređuje opremu "facama", dobro snabdeven opremom.

Attila Audio, pre svega HiFi oprema, ali lampaška, tako da čovek zna puno.
www.attila.a11.net
attilabgd@yahoo.com
11070 Novi Beograd
+381 64 11 777 14

Slike Pecinih radova (samo te imam):

Samo polako, Yoda, šta god radio - ne daj ispod cene, kajaćeš se natenane, sa tim barem imam iskustva...
"The artist looked at the producer/ The producer sat back/ He said, 'What we have got here/ Is a perfect track/ But we don't have a vocal/ And we don't have a song/ If we could get these things accomplished/ Nothin' else could go wrong'."
Rocket Roll is offline   Reply With Quote
Old 12-03-2007, 04:04 PM   #14
dawid
Senior Member

dawid's Avatar

Quote:
Mada sam ja lično čovek koji bi, određenih dana, dao levo mudo i desni bubreg za Bassmana. To je to, Bitlsi, svako koga možeš da zamisliš u bluzu, nema slavnog gitariste koji se pre ili kasnije nije "bockao" u Bassmana... no ne mogu da ga priuštim do daljnjeg.

[/SIZE]
bubreg i mudo su mi zdravi al me jetra nesto žiga oa bi se mogli dogovoriti
Old 30-03-2007, 07:52 PM   #15
dawid
Senior Member

dawid's Avatar

Quote:
Za tog Marshalla ti treba Marshallov forum - tamo će sigurno znati šta i kako, i još i koliko vredi.

www.amptalk.com/marshall_amplifier.html
www.vintageamps.com/plexiboard/viewforum.php?f=1

Ako sve protekne kako ja mislim da će proteći, odmah će ti neko na PM tražiti da ga otkupi.

Teška srca moram da ti kažem da je verovatno probitačnije da zadržiš tog Marshalla - poseban model, i sve to, plus Marshalli u startu više koštaju, veće su "face" i kada postanu "vintage" imaju tržište koje ne pita za cenu.

Mada sam ja lično čovek koji bi, određenih dana, dao levo mudo i desni bubreg za Bassmana. To je to, Bitlsi, svako koga možeš da zamisliš u bluzu, nema slavnog gitariste koji se pre ili kasnije nije "bockao" u Bassmana... no ne mogu da ga priuštim do daljnjeg.

Ipak zadrži Marshalla, finansijski je daleko isplativije.
ja postavio pitanje, izmedju ostalog, i kolika je otprilike cena takvog marshalla na trzistu i u cetiri od pet odgovora me "napuse" jer sam postavio pitanje koje ne sme postaviti clan koji ima ispod sto postova
Al iskopah na ebay-u - pocetna cena 1360 usd
Old 30-03-2007, 09:58 PM   #16
Rocket Roll
Member

Rocket Roll's Avatar

Ah da, Ameri se mnogo brinu oko falsifikovanja, prevara po eBayju i prevara poštenih radnih ljudi koji kuckaju na Forumima o svojim opsesijama... Koliko sam razumeo ljude sa Fenderovog foruma (gde sam relativno redovan), prevara ima strašno mnogo - eBay, 'vatanje ljudi preko oglasa na specijalizovanim forumima, duugo prekopavanje foruma u pokušaju da se izradi savršen falsifikat...

...tako da se nemoj ljutiti na njih. Čim su bili tako oštri znači da pitaš o BiTnOm i ReTkOm pojačalu - ekvivalentu, valjda, logovanja na Gibsonov forum sa tvrdnjom da imaš retku seriju flying V iz še'set devete.

Prati tu aukciju, vidi kakva pitanja bidderi postavljaju prodavcu, vidi njegove odgovore, i obrati pažnju na količinu biddova i konačnu cenu.
"The artist looked at the producer/ The producer sat back/ He said, 'What we have got here/ Is a perfect track/ But we don't have a vocal/ And we don't have a song/ If we could get these things accomplished/ Nothin' else could go wrong'."
Old 31-03-2007, 11:38 AM   #17
dawid
Senior Member

dawid's Avatar

He, mora da su i oni culi za Roćine marshalle
Biddovi? Uff...jos kad bih znao sta je to...
No, nema veze, praticu pa da vidim da li da castim onog sto mi je prodao pojacalo za 300 eura
i ne smem mu reci zasto ga castim, da ne digne ruku na sebe
Old 31-03-2007, 11:53 AM   #18
dawid
Senior Member

dawid's Avatar

Nasao sam sta je bid ali ima ih 0. I izgleda da je prodato. Ja sam duduk za eBay. Eve linka da potvrdim http://cgi.ebay.com/Vintage-Marshall...QQcmdZViewItem
Old 31-03-2007, 04:35 PM   #19
Rocket Roll
Member

Rocket Roll's Avatar

Uuuu, baš cool naslov aukcije, "very rare"...

Čovek ga je relistovao jer ga niko nije kupio u prvom navratu - http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...m=140102742832 . Prodavac je 100% čist, ali retke stvari je teško prodati i ima puno lešinara koji bi da mu obore cenu do besvesti. Neće ni on da ga da u bescenje, zato je ostavio vrlo mali prozor između najniže ponude i "buy it now" - svega 300 dolara. To govori da čovek zna šta prodaje i kolika mu je vrednost, te da traži ozbiljne kupce.

Druga aukcija mu se zatvara šestog aprila, videćemo.
Old 31-03-2007, 06:12 PM   #20
dawid
Senior Member

dawid's Avatar

Quote:
Uuuu, baš cool naslov aukcije, "very rare"...

Čovek ga je relistovao jer ga niko nije kupio u prvom navratu - http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...m=140102742832 . Prodavac je 100% čist, ali retke stvari je teško prodati i ima puno lešinara koji bi da mu obore cenu do besvesti. Neće ni on da ga da u bescenje, zato je ostavio vrlo mali prozor između najniže ponude i "buy it now" - svega 300 dolara. To govori da čovek zna šta prodaje i kolika mu je vrednost, te da traži ozbiljne kupce.

Druga aukcija mu se zatvara šestog aprila, videćemo.
hvala na objasnjenju.
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules