|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
MAO
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Senior Member
|
![]()
Hvala na linkovima. Vidim da 73. spominju kao "dobru" godinu. Jos se niko nije javio na pm (:
Meni se za nijansu vise svidja bassman. "Mudastiji" je. Valda zbog lampi. A marshall je marshall,i opet rebus, a meni trebaju pare za UADa i mic.....aaaaa!!!! Kao kada pitaju roditelje koje dete vise vole!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Member
|
![]()
Ima nekoliko majstora, preporučio bih prvo Pecu, ali i ostali znaju posao:
Petar Filipović, P&K Audio, 063/230-503, taj radi mnogo lepa pojačala (point-to-point, Orange Drop kapacitori, i sve to) i zna znanje, pikaudio@eunet.yu 011/610-452 (posle 17:00). Nebojša Čupić, (063) 264-730, servis "Apollo", sređuje opremu "facama", dobro snabdeven opremom. Attila Audio, pre svega HiFi oprema, ali lampaška, tako da čovek zna puno. www.attila.a11.net attilabgd@yahoo.com 11070 Novi Beograd +381 64 11 777 14 Slike Pecinih radova (samo te imam): ![]() ![]() ![]() Samo polako, Yoda, šta god radio - ne daj ispod cene, kajaćeš se natenane, sa tim barem imam iskustva...
"The artist looked at the producer/ The producer sat back/ He said, 'What we have got here/ Is a perfect track/ But we don't have a vocal/ And we don't have a song/ If we could get these things accomplished/ Nothin' else could go wrong'." |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Al iskopah na ebay-u - pocetna cena 1360 usd ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Member
|
![]()
Ah da, Ameri se mnogo brinu oko falsifikovanja, prevara po eBayju i prevara poštenih radnih ljudi koji kuckaju na Forumima o svojim opsesijama... Koliko sam razumeo ljude sa Fenderovog foruma (gde sam relativno redovan), prevara ima strašno mnogo - eBay, 'vatanje ljudi preko oglasa na specijalizovanim forumima, duugo prekopavanje foruma u pokušaju da se izradi savršen falsifikat...
...tako da se nemoj ljutiti na njih. Čim su bili tako oštri znači da pitaš o BiTnOm i ReTkOm pojačalu - ekvivalentu, valjda, logovanja na Gibsonov forum sa tvrdnjom da imaš retku seriju flying V iz še'set devete. Prati tu aukciju, vidi kakva pitanja bidderi postavljaju prodavcu, vidi njegove odgovore, i obrati pažnju na količinu biddova i konačnu cenu.
"The artist looked at the producer/ The producer sat back/ He said, 'What we have got here/ Is a perfect track/ But we don't have a vocal/ And we don't have a song/ If we could get these things accomplished/ Nothin' else could go wrong'." |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Senior Member
|
![]()
He, mora da su i oni culi za Roćine marshalle
![]() Biddovi? Uff...jos kad bih znao sta je to... No, nema veze, praticu pa da vidim da li da castim onog sto mi je prodao pojacalo za 300 eura ![]() i ne smem mu reci zasto ga castim, da ne digne ruku na sebe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Senior Member
|
![]()
Nasao sam sta je bid ali ima ih 0. I izgleda da je prodato. Ja sam duduk za eBay. Eve linka da potvrdim http://cgi.ebay.com/Vintage-Marshall...QQcmdZViewItem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Member
|
![]()
Uuuu, baš cool naslov aukcije, "very rare"...
Čovek ga je relistovao jer ga niko nije kupio u prvom navratu - http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...m=140102742832 . Prodavac je 100% čist, ali retke stvari je teško prodati i ima puno lešinara koji bi da mu obore cenu do besvesti. Neće ni on da ga da u bescenje, zato je ostavio vrlo mali prozor između najniže ponude i "buy it now" - svega 300 dolara. To govori da čovek zna šta prodaje i kolika mu je vrednost, te da traži ozbiljne kupce. Druga aukcija mu se zatvara šestog aprila, videćemo.
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |