|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Ja volim čuti komentare onih koji SU PROBALI raditi sa nečim prije nego isto komentiraju. Vrlo često kad mi dodje neko uzivo nesto odsvirati vidim da je pomak od 3% ipak nemjerljiv prema utrosku vremena i novaca. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
dobro ja jos nemam iskustva sa tim priznajem , pretpostavljam da ti imas , reci kolika je stvarna razlika u zvuku ? dal' bi dala 3000$ za 100 gb-a semplova usnimljenog simfonijskog orkestra ?????? svirati ziv ili usnimiti ziv instrument nije isto sto svirati sempl ... analogno ovome bi znacilo da je arturia mini moog ili moog modular isti kao i pravi moog , lici ali nije to to ... skoro smo komentarisali o tome na jednom slicnom topic-u ... glupo je uporedjivati 2d sa 3d , ne zelim da kontriram tebi , nego je ovo moje vidjenje cele ove price da imas ceo simfonijski orkestar na 25 dvd-a ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Ma naravno da razlika postoji i kod orkestra, to nitko neće poreći!! Ali da, meni je jeftinije kupiti orkestrar za 3000 dolara (sto su 2,3 prosječna honorara), nego ga snimati uzivo za svaku stvar! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
pa rekox da je ovo korisno onima koji rade "male projekte" reklame i slicno , tj ti si im ciljna grupa , illi nekom kompozitoru koji eto ima neki rok pa da na "brzaka" napravi pesmu da cuje kako to zvuci i sl.
poz :] |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
VIP Member
|
![]()
Gorespomenuta ponuda je naravno bila u LA-u, ne kod nas. A film je potencijalno perspektivan.. vidjet cemo.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
mozda bi trebalo ponovo da razmislis o toj ponudi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]()
aaaa toooo , mislio sam da ces "dopisno" da radis , svrnite ti i klinci na tortu :]]]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
ljudi | Arthur | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 2 | 29-04-2009 09:44 AM |
Sta je bre ovo ljudi.. | Inovative_kg | Computer Hardware | 4 | 11-02-2008 06:17 PM |
malo glupo pitanjeali samo malo | alavuk | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 11 | 25-01-2008 10:12 AM |
What The F* Ljudi? | Rhino | Audio Software | 14 | 29-11-2006 06:17 PM |