|
Dragan Ivanović Bas Maister, Studijski muzičar, aran?er, producent (saradjivao sa Vasil. H Bendom, Mangus, Van Gogh, Ceca, ...trenutno saradjuje sa Bala?evićem, Rambom, Sergejom Ćetkovićem i Strip...snimao bas Nevernim Bebama, Zdravku Čoliću, Van Goghu, Ceci, Regini, Vladi Georgiev, trenutno aktivan i kao DJ (projekat bassystem predstavlja perc.elemente) |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
haha, baltazare dru?e....?to da ti ka?em...to je vje?tina kao i svaka druga. Potrebno je samo dnevno raditi, i prsti će se već navići...koliko ima? godina?
|
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]()
imam 22 godine, dosta sam kasno poceo da sviram...sa 20...nikad nije kasno kazu ljudi....
|
![]() |
![]() |
#13 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
e, pa ako svaki dan vje?ba? bar po 2 sata, za dvije godine će? imati 24... izvini, znam da je glupo, ali morao sam, nadam se da se ne ljuti? a reci mi jel ti ?eli? bass da svira? ili gitaru? ili i jedno i drugo (?to bi bilo najpametnije da radi?) |
|
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
![]()
zasto bih se ljutio?ah pobogu
![]() ![]() i jedno i drugo cu da vjezbam naravno |
![]() |
![]() |
#15 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
bravo...dakle, ?to god vje?ba?, uključi metronom...i nabavi par video ?kola, to bar danas nije te?ko naći...a ja mogu da okačim par dobrih pdf-ova u vezi muz teorije, ako te zanima
poz |
![]() |
![]() |
#16 |
Moderator
|
![]()
Veliki pozdrav!
Iako zasrah prvi kontakt sa ovim Gostom Foruma, na čemu se javno izvinjavam (DragAn zna o čemu pričam), evo da se i ja uključim... Koliku latenciju (neizbježan termin za većinu članova foruma) realno trpi precizno snimanje bassa?! Ne znam da li si se našao u situacijama da sviraš na krš opremi, ali ja sam primjetio da mi sve preko 7ms pri sviranju nekih bržih funky dionica (sa puno kompresora na ulazu) itekako smeta... A niže latencije od toga je nekad teško dobiti... ![]()
#17 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Baltazare i Lacky nadam se da se ne ljutite ?to sam prebacio one postove u novi tred, jer mislim da je dobra tema, a ovo da ostavimo za priču o snimanju bassa...
|
![]() |
![]() |
#18 | ||
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
![]() Quote:
Znači, ako ne mo?e? ispod 7ms, onda bolje iskljući "real time" monitoring, pa slu?aj nekako direktan bass...poslije mu dodaj kompresor ili ?ta već poz Tiki... |
||
![]() |
![]() |
#19 |
Moderator
|
![]()
Ako ti nešto znači... ja sam na "razvoj" čekao 9 mjeseci!
Ali sam na kraju dočekao! I niko nije rekao da od toga nema ništa! Samo sam ja naučio da nekad ćutim i ne obećavam ništa kada se radi o stvarima kod kojih "komandna linija" ima odlučujuću ulogu! Tako da... imaj u vidu da ja obično istjeram što zamislim! p.s. Ako si dočekao asvalt u Dobroti ne vidim razloga da ne dočekaš i ovo! ![]()
#20 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() ![]() Bas si ga utesio!!! Nadam se da nece da budu i lezeci policajci na kraju ![]() ![]() pozdrav bogi
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
live snimanje u fl | dmhmaestro | Tutorijali | 4 | 30-08-2009 10:45 AM |
snimanje | domingo | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 1 | 05-04-2009 11:31 AM |
Snimanje bassa i gitara za novi album SOPOTa! | Tiki the Boyler | Promocija radova | 10 | 11-12-2008 12:10 AM |
Snimanje bubnja | Kirdan | Dizajn i konstrukcija studija | 41 | 29-07-2008 10:42 AM |