|
Zoran Vračević - Vrač Jedan od nasih najrenomiranijih producenata, Clubing/Single Mixing veteran, covjek ciji je spisak uspjesnih radova veoma, veoma bogat (Ceca-London Mix, Las Ketchup (2 singla),Kylie, Jamelia, Bob Marley (2 singla), M People, Gloria Estefan, Bond, Narcoti Thrust (2 singla), Aaron Soul, Sugarbabes, Candice Alley,, Nate James, Kathy Brown, Kristine W, Doobie Brothers, Shystie, Raghav, Negrocan, Alabina, Ladies First, Nio...) |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
PA VALJDA TREBA DA IZAZOVE SUPROTAN EFEKAT ? PODSTREK I TE FORE... |
|
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
E,ova prva stvar ovaj R'n'B....covece refren pesme ima istu melodiju kao ona nova Kebina pesma "Ti hodas sa njom"....ajde nek neko poslusa pa nek baci comment
Eo..okacicu ono sam ref posle ![]() Sad sam izvalio sample na pocetku ove stvari,jel postoji mogucnost da je za Kebinu stvar i ovu stvar,koriscen neki isti etno turski sample i to...??? Last edited by Jan; 25-08-2006 at 01:27 AM. |
![]() |
![]() |
#13 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Evo informacije... Originalna pesma Raghav Matura, za ciji je Radio Edit za Francusku Vrach radio miks obradjena je od strane D.K.Kebe, tj. prepev je Lj. Jorgovanovic. Copyright je u proceduri, dozvola za izdanje je dobijena (postignut je dogovor da C bude prosledjen nakon izdanja)... Vlasnici prava na ovu pesmu, tj. zastupnici Raghav Mathura su ljudi iz Kanadskog drustva (e ne znam ime da me ubijes...), tako da je sve Ok... SOKOJ je kontaktirao Raghavove zastupnike, tako da ne znam detalje, ali sve je chisto... Bar pravno. E sad... estetski!? To je vec stvar ukusa... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
Da,da izvalio sam da je stvar totalno ista...Mislim isti je tonalitet i to...Potpuno isti...Razlika izmedju kebine stvari i ove Vracheve je u aranzmanu i jos nekim deonicama ali je cak i drum isti...ono...ok...sad mi je razjasnjena dilema
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
eto sta se desava kad ostavim CD sa mixevima u Beogradu! he,he,he,,,, Da, string samplovi su skinuti sa nekog turskog sample cd-a..(Kiki mi ga dao!) Ovo je radjeno ima vose od godinu i po' dana, mozda i vise... E daj, majke ti da cujem obradu..zivo me zanima. Okaci negde... Ko je producirao / mixao? Jesi ti mozda Perune? |
|
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
Evo mp3 parcheta Kebine pesme- Dechko...(ili Hodas sa njom, nisam siguran) (c) Sokoj 2006.
Iskrpljena je jer sam pokusavao da je skratim na 1.9 MB zbog Rumskog uploada. Dakle, ide od 2. strofe do kraja! Rnb meets Folk! ![]() Link: http://rapidshare.de/files/30688298/Decko_duze.mp3.html
Atelje Trag Group, Belgrade www.ateljetrag.com Emmett Brown Technologies, Hollywood www.emmett-brown.com Last edited by perun; 25-08-2006 at 11:12 AM. |
![]() |
![]() |
#17 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
dobro je ispalo...bas radi kao rnb narodnjak...znaci Trag je radio?.. |
|
![]() |
![]() |
#18 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Yes... Aranzman i produkcija- Nebojsa i ja (Atelje Trag), ton majstor- Goran Shimpraga... da, text- Ljilja Jorgovanovic... Snimano je i miksano u starom Pinku u Zemunu... kao i 90% nasih starih stvari. Ma, Keba je kao probusen auspuh... Njim sam jedino nezadovoljan, ali Ok. Ispalo je solidno... I "radi" sto je najvaznije! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#19 |
Vibrator
|
![]()
meni je zanimljiva razlika u zvuku, izgleda da kod nas vokal mora da bude malo napred..
|
![]() |
![]() |
#20 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ne kod nas... Nego u GRANDU!!! ![]() Pozdrav! ![]() |
|
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pun mi q... muzike... | kVu | Razno | 38 | 15-08-2009 03:28 PM |
malo glupo pitanjeali samo malo | alavuk | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 11 | 25-01-2008 10:12 AM |